Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – május 9–15.

Ez a hét is tartogatott érdekességeket, amelyekről írtak is a blogstar.hu szerzői.

Nem is akármilyen hírrel indult a hét: a magyar liberálisok kitalálták, hogy ők bizony nőbarát pornót szeretnének – az elképzelést nem részletezték bővebben.

Egy egészen szörnyű hír is borzolta a kedélyeket. Két 15 éves gyerek megkínzott és megölt egy gólyát Jászapátiban. Rettenetes. A hét elején Kiss László, egykori úszó szövetségi kapitány ismét a címlapokra került, amikor lemondott a százhalombattai díszpolgári címéről és levették a nevét a város uszodájáról.

Migrációs kérdésekről is esett szó bőven. Van, aki azt állítja, hogy Köln csak a kezdet volt. Bevándorlás – és más fontos ügyekben – szólalt meg az interjúkat közlő oldalunkon Böjte Csaba atya. Arról is szó esett, hogy Olaszország határain egyre több az illegális bevándorló.

A Ligetben sem volt unalmas az élet, most még a pandák is belekeveredtek a fővárosi nagyberuházás elleni tüntetésbe.

A Facebooktól távozó munkatársak pedig arról beszéltek, hogy a mamutcégnél bizony cenzúra működik és érdekes módon ennek rendszeresen a konzervatív cikkek a kárvallottjai.

Szigetvári Viktor is hozta a formáját a napokban, bár most nem az orrában turkált, hanem az ATV-ben beszélt zöldségeket.

Eközben Cegléd városa komoly kitüntetést kapott a közbiztonság fejlesztéséért végzett munkája elismeréseként. Nemcsak a Pest megyei városban, hanem az egész országban csökkenhetnek majd az ingatlanok árai – ezt is elemeztük a héten. A napokban ünnepelte ötödik születésnapját az Ovi-Foci Alapítvány is, amelyet még Buzánszky Jenő, az Aranycsapat egykori tagja hívott életre. 

Tibi atya sem titkolta a véleményét Kiss László és a taxisok ügyében, össze is mosta a két esetet. A Trollfoci pedig talált egy tökrészeg játékvezetőt.

Nagyjából ez volt a hét, ami Pünkösddel ért véget. A jövő hét sem lesz unalmas.

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27266/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?