Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. május 16.- május 22.)

A Pünkösd alkalmából Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója válaszolt a blogstar kérdéseire. Szó esett a vasárnapi nyitva tartásról, a bevándorlási kérdésekről és arról is, hogy szerinte mi a legjobb orvosság. Ha már a hitéletnél járunk, megemlékeztünk II. János Pál pápáról is, aki a héten lett volna 96 éves.

Keményen bírálta Clinton exelnök Magyarországot, de ahogy Orbán Viktor is rávilágított („A száj Clintoné, de a hang Soros Györgyé.”) itt Soros György mesterkedéséről van szó. Mint kiderült,  a pénzügyi spekuláns tavaly 8 millió dollárt adományozott Hillary Clinton kampányszervezeteinek. Az eset nagy port kavart a blogstaron is, sem a leander, sem az ezatuti, sem a kisember nem hagyta szó nélkül.

pestisracok.hu

Az eco blogstar tudosított róla, hogy már Soros úr mosolya se annyira őszinte, mert pénteken a Fitch Ratings elismerve Magyaroszág gazdasági teljesítményét befektetésre ajánlott kategóriába javította hazánk besorolását. Izgalmas hét áll mögöttünk a Városliget jövőjével kapcsolatban, a hírekről a lizsé blog folyamatosan tudósított. Kedden kiderült, hogy a nemzetközi építészvilág sztárjait verve a magyar Napur vezette konzorcium tervezi az új Néprajzit, csütörtökön pedig megtudtuk, hogy a park arculatát a Garten Studió fogja átszabni, méghozzá a liget eredeti tervei alapján, Nebbien Henrik szellemiségében. És, hogy az egész hogyan áll majd össze? Videón is bemutatták.

városliget zrt

Már nem sokat kell aludni a foci EB-ig, Trollfociék bemutatták a torna hivatalos dalát, ami magyar válogatottal kezdődik, arany lábú fiaink pedig Afrika egyik legjobb csapatával játszottak felkészülési meccset. Ez alkalomból Salomon Kalou-val, a Hertha elefántcsontpari gólvágójával készített exkluzív interjút a blogstar, amelyben mesélt Dárdai Pálról, és hogy mit is jelent nekik az ő személye.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27437/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?