Blogolj!

Az első születésnap

Amikor egy esztendeje elindultunk, akkor jószerivel csak annyit tudtunk, hogy a két alapító Ákos (Csúri és a Fodor) nagyon hitt abban, amit nem egészen 2 hónap alatt összeraktak. Tulajdonképpen csak ők hittek ennyire benne. Szinte mindenki egy kalandnak, egy ismeretlenbe ugrásnak gondolta a blogstar.hu-t.

Aztán hirtelen egyre többen regisztráltak és indítottak blogot. Ma már 800 blogunk van, egytől egyig érdekes, izgalmas, tanulságos, olykor vitaindító tartalommal. Csatlakozott Tibi atya és TrollFoci, Bayer Zsolt és Tibor stílus lapja, sokan hozzánk költöztek a blog.hu-ról és persze egyre több, több száz, számunkra ismeretlen szerző, akik írásaikon és gondolataikon keresztül adtak arcot maguknak – előttünk és az olvasók előtt.

Mert Olvasókból, Önökből – hála istennek – nem szenvedtünk hiányt! Egy év alatt (tegnap estig) 3.982.227 látogatónk volt és 13.534.438 oldalmegtekintésünk. A Facebook oldalunkat is már közel 43 ezren követik. A „fapados” induláshoz képest, talán nem olyan rossz…

És jöttek a hirdetések, együttműködések. A Balla Ingatlanirodák és a Gránit Bank a kezdetektől támogatták vállalkozásunkat, amelyért e helyről is köszönet.

Csendben gyarapodtunk színesebbnél színesebb szerzőkkel és tartalmakkal, majd idén tavasszal már szülővé is váltunk, hiszen a Blogstar-ból nőtte ki magát önálló portállá a SportFaktor.hu.

Tudjuk, van még hova fejlődnünk. Szerkesztőinkkel (Barcs Gyöngyvér, Dr.Drávucz Péter, Guba Sándor, Kecskés István és Salgó Zita) együtt nem leszünk restek, igyekszünk minél többet tanulni, s talán cikkeinken keresztül egy picit tanítani is. Például azt, hogy semmi sem lehetetlen. Egy vad és bátor ötlet sikeres formát ölthet. És ha elhivatottan képviselik, akkor a legnehezebb pillanatokon is úrrá lehet.

Ez volt a blogstar.hu első éve. A második és a többi nehezebb lesz. Mert jogos elvárásaik vannak Önöknek, Olvasóinknak. Igyekszünk mindennek megfelelni.

Addig is köszönjük bátorításukat, támogatásukat.

Maradjanak velünk, bátran indítsanak blogot, írjunk együtt. Eddig sikerült. Miért ne lehetne így a jövőben is?

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27554/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?