Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. május 23.- május 29.)

Bár az öndicséret büdös, de azért jól esik. A héten ünnepelte a Blogstar egy éves szülinapját, amelynek keretében főszerkesztőnk kis dolgozatát közöltük.

Az MFB lendít egy jó nagyot a kis- és középvállalkozásokon a most nyíló MFB Pontokon keresztül, és szándéka komolyságát 0(!) százalékos hitelkonstrukcióval bizonyítja. Lendített volna a MÁV is a kalauzok lóvéján, ha a szakszervezetek ebben nem akadályozzák meg. Ki érti ezt? Gyurcsányt meg – legalább – 10 éve nem értjük, akkor mondta el hazugságbeszédét. Most megemlékezett róla. Leander szerint nem kellett volna…

MFB avatás

Feri

Menekültügyben fordulat állt be. A Demagóg és az Ez a tuti is arról írnak, hogy tősgyökeres németek menekülnének Magyarországra a „menekültek” elől… És van már egy szellemi menekült így is itthon, a TrollFoci mutatta be Pákó nemtudjukmijét. Valami dal, vagy mi.

Ennél azért sokkal elgondolkodtatóbbak Paprika kitűnő sorai, illetve Tibi atya szenzációs írása Illés bácsiról meg a Down-kóros gyerekről.

És hát Cannes-ban sem minden fenékig tejfel, ahogy a Filmszakadás bejegyzéséből kiderül.

Az igazi menekültek?

Életveszély

Erről írtunk 2016 májusának utolsó hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, meg készülődés a júniusra.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27570/pics/14645117202637176_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?