Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (május 30.–június 5.)

Nem akármilyen bejelentéssel kezdődött május vége: Schiffer András egy hosszú interjúban jelentette be, hogy lemond az LMP társelnöki posztjáról és elhagyja a parlamentet is. Vagyis szerinte sem nagyon lehet más a politika és ezzel az állítással egyetértenek az osztrákok is, akiknél a választások kapcsán kellett egy kicsit matekozni.

Bejelentésből a bankszektorban sem volt hiány: a Magyar Fejlesztési Bank közölte, hogy 135 milliárd forintnyi keretösszeggel támogatja a családokat, hogy energetikai fejlesztéseket tudjanak megvalósítani.

Egy kalauzt is bántalmaztak a héten. Ennek apropóján akcióba lépett a kéteshírű VDSZSZ – a szakszervezet –, ám kérdés, hogy segít, vagy inkább árt az ügynek. Ha már közlekedés: kiírták a közbeszerzési eljárást az M44-es út kivitelezésére, így belátható időn belül kezdődhet az építkezés, aminek köszönhetően tehermentesítik majd a 4-es főutat.

A héten a kerékpárosokat is boldoggá tette egy tárgyalás, hiszen a vezetőik a Liget felújítással kapcsolatban egyeztettek és állapodtak meg.

Paprika blogunk a maga csípős stíluslában emlékezett meg a gépek és a celebek fontos szerepéről. Ha már Paprika: az oldalon komoly dolgokról is szó esett a héten, például a trianoni diktátum évfordulójáról.

Ezt nem hagyta szó nélkül Horváth K. József sem, aki felfedezte, hogy június 4-én született Gyurcsány Ferenc is – nincsenek véletlenek.

A hét második fele Tibi atyától és egy bizonyos Oravecz Nórától volt hangos, mert utóbbi nem akart gyónni menni a tiszteletes könyvének letiltásával kapcsolatban.

A terroristák a futballt, illetve a szurkolókat is fenyegetik, ez derül ki az amerikai titkosszolgálatok adataiból is.

Ennek ellenére ott leszünk az Eb-n, sőt a görbe tükör szerint meg is nyerjük azt. Ha nem most, akkor majd azok az ovisok, akik még csak most ismerkednek a játékkal.  

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27748/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?