Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. június 13.- június 19.)

Kezdjük a végén. Kocsis Máté családapáról a bíróság megállapította, hogy heteroszexuális, ám ettől még Ungár Klára úr nyugodtan lebuzizhatja. A felháborító ítéletről szól Csúri Ákos e heti üzenete.

Azért a keddet bearanyozta a magyar labdarúgó-válogatott EB nyitómeccse, amikor is meggyőző teljesítménnyel verték a fiúk 2:0 Ausztriát. A TrollFoci rögtön talált egy világhírű drukkert, és Bayer Zsolt is megénekelte Conchita térdelését. Sajnos, nem mindenki örült a sikernek, ezért a Magyargyűlölők Klubjának véleményét csokorba szedő Átlagpolgár javasolta is az OPNI újbóli megnyitását Farkasházy Tivadar és Dániel Péter részére.

Ungár Klára bácsi

Rengeteg magyar drukker nemzeti színekben

Tibi atya is igyekezett markáns véleményt fogalmazni a kirobbant ügy kapcsán. Dániel mellett sem Demagóg, sem az Ez a tutisem Leander nem ment el szótlanul, miközben előbbinek arra is volt ideje, hogy elemezze a Soros-hadsereg magyarországi működését is.

Még az EB kapcsolódva, de kicsit más összefüggésben elemzett NKF. De nem csak foci volt a héten, a Lizsé-blog például a Ligetvédők különös jogértelmezéséről posztolt.

Dániel Péter

Ligetvédők munka közben

Erről írtunk 2016 júniusának harmadik hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, és a vakációra.

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/28059/pics/14662825647351905_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2016-06-19 10:25:31
Legalább egy jobboldali blogmegosztón kellene igazat mondani. nagyon sok minden másról is írtak mások, ami nem üti meg a szerkesztők ízlését, mivel nyilván nem a gagyi kultúrát, a hamis történelmet és csalóka nemzettudatot teszik közzé írásaikban.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?