Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. június 20.- június 26.)

Ezen a héten két dolog történt. A magyar labdarúgó-válogatott csodájára jár a világ és a britek kiléptek az Európai Unióból. Nemzeti érzelmeinket mindkét hír csak erősítheti…

Prézli macska is csatlakozott a sokmilliós magyar drukker táborhoz, akiket náciztak és aláztak – teljesen alaptalanul – az unatkozó nyugati médiamunkások. A hazugságra az Ez a tuti világított rá, míg a zseniális szurkolótábor magyar népdalokra tanítja a Trianon óta joggal átkozott gallokat. A SportFaktor helyszíni tudósításai a Blogstaron is nagy sikert arattak, és a Válogatott blog napi rendszerességgel informálta olvasóinkat. Tibi atyát is elragadta a futball-láz, míg Paprika szélesebb kontextusba helyezte a történéseket. Aztán történt egy kis trollkodás is persze, naná, hogy a TrollFoci részéről, akiknek bejegyzését 270 ezren olvasták el. Kialakult egy kisebb vita a cím miatt, de a cikk végére mindenki meg nyugodhatott és mosolyoghatott.

Franciaországban a magyar trikolór a legszebb

A britek közül sokan valószínűleg a meccsek és továbbjutások (Anglia, Írország, Wales, Észak-Írország) okozta delíriumban lehettek és nem mentek el a maradásra voksolni, míg a józanabbak csak elvonszolták magukat az urnákhoz és szépen adios-t intettek Junckernek. Az egyik okra, a Bizottság elnökének alkalmatlanságára Csúri Ákos világított rá az Átlagpolgárban, míg Bayer Zsolt elegáns, de rendkívül precíz idézetekkel értékelte a helyzetet. Leander a nyilatkozatokat vette górcső alá, míg az Ez a tuti megadta az értelmezési keretet is. Nekünk is, Brüsszelnek is.

Erről írtunk 2016 júniusának utolsó teljes hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, és a további drukkolás!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/28193/pics/14668846135863444_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?