Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (június 27–július 3.)

A ma véget érő hét elejét természetesen még a magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése uralta. A TrollFoci nehezen törődött bele a kiesésbe, érdemes volt végig olvasni a cikket a belgák kizárásáról.

A futballistákat csak dicséret illetheti a tizenhat közé jutásért, amit meg is kaptak a válogatott oldaltól, de még Bayer Zsolttól is.

Na persze azért nem örült mindenki a sikernek. Az izraelbe vándorolt dániel péter, az azóta törölt Facebook oldalán ment neki a csapatnak, az ezatuti blogunk nem is hagyta szó nélkül. Természetesen azt sem, ahogy Király Gáborral bánt egy jordániai születésű grafikus...

A héten a foci lényegében átvezetett minket a politikába, mert Szanyi Tibor sem bírt magával, hiszen hirtelen neki is lett véleménye a futballról. Tőle pedig már csak egy lépés Gyurcsány Ferenc, aki egy hazudós ember, de kiderült, hogy az emberei között is akad ilyen, hiszen előbb azt mondta, hogy eltörték a kezét a Ligetben a rendőrök, majd kiderült, hogy kutya baja.

Érdekes – vagy tán nem is annyira –, hogy a bukott miniszterelnök neve, a jelenleg börtönbüntetését töltő Portik Tamás életéről készült sorozatban is megjelent. Biztos véletlen.

Szombaton megtörtént az idei melegfelvonulás is, amelyen kiderült, hogy a résztvevők egyáltalán nem toleránsak és befogadók...

Kiderült, hogy az amerikai autóvásárlók nem viccelnek, ha egy kocsi csalódást okoz nekik. Közben pedig már el is kezdődött itthon a fesztivál szezon, így Tibi atya hasznos tanácsokkal látta el a fiatalokat.

A héten az egész világ Bud Spencert gyászolta. A népszerű színész 86 éves korában hunyt el.

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/28371/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?