Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 4.- július 10.)

Épp csak lecsengett az irgalmatlan és gusztustalan politikai provokációval színesített melegfelvonulás, Sándor Mária feketeöves ápoló álarca az érte tüntetők közé hullott. Ez a tuti mindkettőt észrevette. Jön a Jani meg azt, hogy a héten a dicsőséges pozsonyi csatánkra emlékeztünk és ő ezt meg is tette. Paprika pedig egy kissé ismeretlen magyar-szlovák háborúra hívta fel a figyelmünket. Köszönet érte! Mint ahogy a Menettérti blognak is, ahol végre látványos és pozitív hírekről olvashattunk a csirkéiről, fesztiváljáról és színházi találkozóiról már ismert Kisvárda kapcsán. 2018-ban már a pályaudvaruk is méltó lesz a 21. századhoz.

A gyurcsányista Gréczy Zsolt kedvenc ápolója

Nem járna már ki neki egy rendesebb makarenkói pofon?

Ki hitte volna, hogy egyszer ez is megvalósul?

S miközben Kisember a részeges Juncker és Soros magyarellenes szövetségéről értekezik, aközben a Városligetben is beindult az össznépi buli. Legalábbis a híradások alapján a jogszabályokra – és egyáltalán: mindenre – fittyet hányó, kitanított „ellenállók” úgy védenek életveszélyes szocreál romokat, mintha valaki az esztergomi bazilikát akarná lebontani, hogy helyére plázát építsen. CSVM be is mutatott 2 hős ellenállót , több szót felesleges itt rájuk fecsérelni, ám elolvasni mindenképpen ajánlatos. Leander is elemezte a maga éleslátásával a helyzetet, míg a Lizsé szakblog megint a lényegre tapintott, amikor megmutatta, hogy mit találtak a Ligetvédők után a rendőrök…

Ez ellen tiltakoznak a ligetvédők

Akik nem riadnak vissza egy kis tudatmódosítástól sem

Tibor stílus lapja ezúttal arról értekezik, hogy lényeg-e a méret – érdemes elolvasni. Mintahogy a Nekrológot is, aki Kálmán Rudolf professzornak állított méltó emléket. Az írás címe is sokatmondó: Kevesebb jutott belőle nekünk, de több az emberiségnek. A TrollFoci most elszakadt egy kicsit az EB-től és Messi börtönbüntetését értékelte, míg a fesztiválozó Tibi atyának jósolni támadt kedve.

Erről írtunk 2016 júliusának első teljes hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, és a készülődés az olimpiai közvetítések álmatlan éjszakáira!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/28506/pics/lead_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?