Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 11.- július 17.)

A héten szörnyű eseménysor játszódott le Nizzában, amikor teherautóval a tömegbe hajtva 84 embert ölt meg egy terrorista. Aki Cohn-Bendit szerint európai volt, amit az Átlagpolgár kellően meg is énekelt….

Törökországban volt egy éjszakányi puccs, de nem buktatták meg a kormányt. A miértre és az érdekesen gyanús összefüggésekre Ez a tuti kereste a választ. 

Nizza

Törökország

Itthoncsúsztatásokkal teli közleményben jelentette be az Uber, hogy július 24-től felfüggeszti a szolgáltatásait, mert szerinük  egy új jogszabály ellehetetlenítette a vállalkozást.

A csvm blog bemutatta Illés Zoltán „Ligetvédőt”, akit – hiába volt államtitkár – igazán akkor ismert meg mindenki, amikor „fejbeüvöltött” egy rendőrt.

Időközben – amint az a szegedma.hu kitűnő cikkéből kiderült – Botka László rájött, hogy az MSZP-ben még egymást is becsapják a szocialisták. A baloldalon egy valami van biztosan: hazaáruló, nem is kevés, ráadásul többen az Európai Parlamentben Magyarország ellen tudnak szavazni. Meg is teszik…

A magyar borászat is új esélyt kap a megújulásra, hiszen negyvenmilliárd forint keretösszegű pályázati felhívást tett közzé a Miniszterelnökség a borágazat támogatására.

Illés, az idegroncs

Jól hallom, kirúgtak?

A héten legalább annyira szerettük a hűtőcsere pályázatot,  mint a focit.

Átadták a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkot és Digitális Erőművet hétfőn Ózdon, a létesítményt 2,5 milliárd forintból az egykori kohászati üzemek területén alakították ki. Sőt, az is kiderült, hogy miért hívnak minket Hungáriának.

A fesztiválszezon közepén Tibi atya felvetette, hogy be kell tiltani az egymáshoz hasonlító csajokat. A TrollFoci pedig annak apropóján írt bejegyzést, hogy Gera Zoltán találata lett az EB legszebb gólja, de ennek nem mindenki örült itthon.

A hét egyébként az Európa-bajnok portugál válogatott hajnalig tartó ünneplésével kezdődött.

De most már a tyúkhúslevesre koncentráljunk, hiszen ebédidőhöz közelít július harmadik vasárnapja!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/28679/pics/14687450377685651_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?