Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 25.- július 31.)

A hét legszomorúbb eseménye kétségtelenül az volt, amikor a migránsból terroristává váló bűnözők mise közben megöltek egy idős papot, s túszul ejtettek több apácát is. Ez a tuti blogunk szerint ez egészen komoly üzenet volt Európának, a Demagóg blog pedig felhívta a figyelmet arra, hogy ezt a helyzetet még Ferenc pápa sem tudja kezelni – illetve tudja, csak rosszul.  Sokkal karakteresebb ebben a kérdésben (is) Böjte Csaba testvér, aki szerint a világnézetileg semleges oktatás megbukott. Ez a hír felkorbácsolta az indulatokat, ám van a világon egy lap – talán az egyetlen –, amely nem hozta címlapon a franciaországi gyilkolást: szép volt Népszava...

Isten nyugosztalja!

Miközben Magyarországon megszökött néhány migráns a táborból, Európa vezetői nem hajlandóak elismerni, hogy az illegális bevándorlók igenis növelik a terrorveszélyt és német barátaink még az agyakat is igyekeznek mosni, próbálják is a sajtón keresztül hülyíteni a népet. Pedig bizonyos értékelések szerint egyenesen rohanunk a polgárháború felé.

Szerinte nem jelentenek veszélyt a migánsok

Közben meg jöttek felénk a migránsok. Kis szerb segítséggel – jól megbuszoztatták őket – el is értek a határig, hogy éhségsztrájkoljanak egy kicsit, amiben az önkéntesek segítik őket. Szerencsére azonban a mi biztonságunkat szavatolták a hatóságok, hiszen ide úgysem jöhetnek be. Az mondjuk egészen érdekes volt, hogy az MSZP-seket nem különösebben zavarják a világ eseményei, hiszen továbbra is arra bíztatnak, hogy október 2-án ne menjenek el szavazni, amikor arra kell választ adni, hogy akarunk-e migránsokat az országunkba.

De ha már a baloldali törpepárt szóba került. Szegeden egyháztól vallásig sodródnak a balosok, a lényeg az, hogy a polgármester háza és a Hit Gyülekezetének központja között új az aszfalt és a szcientológusokkal is jóban vannak.

A liberálisokat kicsit megsütötte a nap és mivel más dolguk nem volt belekötöttek a Quimby együttesbe.

Hagyjuk is a komolytalanokat, nézzük a vicceseket. Tibi atya tanácsokat adott azzal kapcsolatban, hogy miként kell buszozni és a TrollFoci is beszállt a Hajdú Péter és Sarka Kata sztorijába.

Nagyjából ez volt a hét, de a következő sem lesz unalmas, már csak azért sem, mert kezdődik az olimpia! Hajrá, magyarok!

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29084/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?