Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 1–augusztus 7.)

Sok minden történt augusztus utolsó hetében, de kivételesen most kezdjük a végén az összefoglalót. Szombat éjjel olimpiai bajnoki címet nyert a női párbajtőrözők között Rióban Szász Emese – csodálatos, váratlan, bravúros eredmény. Miképpen kevésbé váratlanul, de elképesztő világcsúccsal Hosszú Katinka is aranyérmes lett 400 méteres vegyesúszásban. Nem rossz alaphang! Sőt…

Ha már sport: a héten Király Gábor bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól.

És akkor jöjjön a közélet, amelyben természetesen ezen a héten is főszerepet játszottak az illegális bevándorlók.

Már az olaszok is elismerik, hogy az Iszlám Állam áll a migránsok áradata mögött. Pedig a Demagóg blog rávilágított arra, hogy a nyugati politikusok és a nekik asszisztáló sajtó igyekszik hülyének nézni mindenkit. Nem hagyjuk magunkat, már csak azért sem, mert a Bayer Zsolt által nyilvánosságra hozott videóból kiderül, hogy mikre képesek a migránsok egy hivatalban. Az Iszlám Állam eközben előbb az oroszoknak, majd a bevándorlók mellett folyamatosan kiálló Ferenc pápának is üzent – gyűlölnek minket. A bevándorlással kapcsolatban az is kiderült a héten a Menettérti blog jóvoltából, hogy a MÁV a migránsok miatt nagyon sok kártérítést fizetett ki tavaly.

Itthon az ATV-ben okoskodott egy sort Csintalan Sándor, minden oldalon szereplő médiaszemélyiség és Németh Péter, a Népszava főszerkesztője – jó sok okosat (...) mondtak. Ha már a baloldali média szóba került: a Hír TV is hazudott egy méreteset a héten, de hamar lebukott a szerkesztőség. Leander résen volt. Ráadásul, ha nem lenne elég bajunk, akkor vannak nekünk saját hülyéink, akik belerúgnak egy nagyot a magyarokba.

Érdekes hírek láttak napvilágot a turizmus világából is, amely a hazai szokásokat és a jövőbeli lépéseke is elemezte. És itt akkor köszöntjük a Hátizsák blogot. Nyilván jót tesz majd a turisztikai bevételek növekedésének az is, hogy elkezdik az M4-es autópálya kivitelezését.

Visszatérve a sportok környékére: a héten bejelentették, hogy szurkolói csoportok verekszenek majd a budapesti Szabadság hídon. A hír kamu volt, de a HVG például alászaladt ennek.

Ez volt a 31. hét. S jön a kövezkező! 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29268/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?