Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. augusztus 8.- augusztus 14.)

Bár heti összefoglalónk értelemszerűen Rió körül forog, azért az egészséges életmódra nevelés kapcsán Tibi atya örvendeztetett meg minket. Az olimpiai medencében pedig Hosszú Katinka, akit rögtön – jellemzően sunyi módszerekkel – doppingolással vádoltak meg a mögötte uszodahosszal lemaradó az amerikaiak. TrollFoci nem is volt rest és oknyomozó riporterként igazolta az amcsikat. Katinka valóban doppingolt!

A semmi sem jó nekünk magyaros elve sajnos Gyurta Dániel kapcsán is azonnal fellángolt, de hiába. A Rió blog bejegyzésének facebookos népszerűsége mindenre választ ad. Miképpen a Bádog blog olvasói levele is, amely negyedmillió elért embert, több mint 1000 megosztást és 100 000 olvasót is hozott. Reméljük a címzett, Verrasztó Dávid is közéjük tartozott…

Ez az olimpia már csak olyan, hogy mosolyt csal az arcokra a hajnali éremeső is. És a női nemi szerv reklámja is az origo.hu igen speciális tálalásában. Úgy látszik, nekik az nem volt elég, hogy az ízléstelen reklámot sikerült Hosszú Katinka feje fölé szerkeszteni, mert ezt a bravúrt pár nappal később a kormánytagok népszavazási kampányban történő részvétele kapcsán is megismételték. Ha ez szándékos, akkor igen csak elgondolkodtató…

Erről írtunk 2016 augusztusának második hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, meg az olimpiai közvetítések miatti álmatlan éjszakák! 

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29435/pics/14711649195091835_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kereszt 2016-08-16 16:33:52
Ha jól emlékszem,van egy phelps nevű seggfej az USA-ban. Az nem doppingolt ugye?
Van még valaki (nem sportriporter) aki tudja az aranyai számát fejből?
Katinka ugyanis nem doppingolhatott. Egész évben versenyeken vett részt. (pénzes,vagy nem,nem számít) Volt néhány alkalom,amikor győzött. Szerintem ott is kértek Tőle mintát. Meg Itthon is. Ebéd előtt,ebéd után.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?