Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 15–augusztus 21.)

Ezt a hetet természetesen még mindig az olimpia uralta, amellyel kapcsolatban boldog és dühös írások is születtek. Kezdjük azzal, hogy Kozák Danuta csodás versenyzéssel megnyerte a magyar csapat hetedik – azóta megvan a nyolcadik is – aranyát.

Emellett azonban volt bosszantó dolog is bőven. Az ökölvívók és a birkózók egyemberként szidták a bírókat, ehhez pedig joggal csatlakoztak a magyar szurkolók is, sőt még Bayer Zsolt is megemlékezett róla.

Ha már a publicista szóba került: Bayer Zsolt, a nemzeti ünnep alkalmából kitüntetést vehetett át, amely előbb a 444-et, majd az Ez a tuti blogot is írásra késztette. Augusztus 20-a amúgy sem volt unalmas. Például az egyszemélyesnek tűnő Magyar Liberális Párt (MLP) közleményéből megtudtuk, hogy a magyarok is bevándorlók.

Fodor Gábor szerint bevándorlók vagyunk a hazánkban

Persze azért az ünnep valódi tartalmáról is szó esett a napokban: Paprika blogunk ásta magát mélyre a történelemben.  

Arra is ráláthattunk a héten, hogy a baloldalon egészen furcsa cégek alakultak és Varju László annak idején Horn Gyula miniszterelnöksége alatt 24 millióért vásárolt egy ingatlant, amit most 120-ért árul. Szabó Szabolcs nevű Együtt képviselő is kijött az árnyékból – nem kellett volna. Még szerencse, hogy nem rajtuk múlik hazánk jövője, mert így még előre is léphetünk néhányat.  Sikerült fülöncsípni a New York Times internetes kiadását, amely a tokaji borokkal kapcsolatban hazudozott egy sort. 

Eközben a héten futballoztak is Európában és szerdán már mindenki a román bajnok Steauán röhögött. Na nem(csak) azért, mert 5–0-ra kapott ki otthon hanem, mert félrecsúszott a szurkolók koreográfia.

A héten az is kiderült, hogy az ország egyik legnépszerűbb embere Egerszegi Krisztina, aki kedden ünnepelte 42. születésnapját. Isten éltesse még egyszer! 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29580/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?