Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 22–augusztus 28.)

Igencsak érdekes héten vagyunk túl, amelynek első felét Bayer Zsolt augusztus 20-án megkapott lovagkeresztje, illetve az abból kibontakozó visszaadási hullám tematizálta. Történt, hogy leginkább olyanok kezdték el visszaadni a lovagkeresztet, akik 2002 és 2010 között kapták, aztán persze születtek írások Bayer Zsolt mellett és maga az érintett is klaviatúrát ragadott, több részben megköszönte, hogy sokan megvédték.

Persze ez a hét sem múlhatott el a migráns kérdés taglalása nélkül. Először is jött egy "remek" ötlet, amely szerint Magyarország vinné el a balhét a görögök helyett, aztán bejelentették, hogy a liberális Norvégia is kerítést épít az Oroszországgal közös határán. A német statisztikai hivatal pénteken pedig egy érdekes és egyben ijesztő adathalmazzal állt elő. Az "újnémetekkel" viszont többek közt a baj, hogy nem akarnak dolgozni...

A hétvégét pedig egy V4-es találkozó tette érdekessé, amelyen ott volt Angela Merkel is. Ezt a találkozót felvezette a cseh miniszterelnök nyilatkozata, amelyben a közös európai hadsereg létrehozásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

Ez a hetünk a média világában is hozott néhány csodás dolgot. Először is az ország csodálkozott és nevetett a Borson, amikor az újságírójuk nem azzal a Szalai Ádámmal készített interjút, amelyikkel szeretett volna. A TrollFoci megtalálta a nyilatkozó Szalai Ádámot, aki egy tanulságos történetet mesélt el. Maradva a média világában: bebizonyosodott, hogy az RTL vezetője más világban él a fiatalok megítélésével kapcsolatban.

Ezt a témát csak egy taxis próbálta meg überelni, amikor engedélyek hiányában fuvarozott és elmenekült a rendőrök elől, ez pedig ötletet adott Tibi atyának.

A hét közepén megérkezett Rióból a magyar csapat, a sportolókat nagy tömeg fogadta a Syma csarnoknál. Az ünnepet egy kellemetlen helyzet mérgezte meg: nem tudni miért, de Szabó Tünde államtitkár, az úszó szövetség korábbi főtitkára, nem mellékesen korábbi olimpiai ezüstérmes úszó, nem gratulált a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának.

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29791/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?