Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 29.–szeptember 4.)

Kecskés István

Ezen a héten átléptünk augusztusból szeptemberbe, a nyárból az őszbe, vagyis sok minden változik, az azonban nem, hogy a blogstar szerzői semmit sem hagytak szó nélkül, most is leírták a véleményüket mindenről.

Javában tart az október 2-i népszavazás előtti kampány, amelynek kapcsán a baloldali kispártok bemutatták – szó szerint – a plakátjukat. Az ellenzéknek amúgy is volt baja a héten, hiszen még Pukli István, a pedagógusok és a kockásing-kereskedők legjobb barátja is arról beszélt, hogy nem akar kormányt buktatni. Ráadásul a DK-t még az egyik emblematikus figurája is elhagyta, mondjuk Kerék-Bárczy Szabolcs életében nem ez volt az elsőt távozás.

Az ellenzék felfújta a bahrein-i lufit, ami szép lassan ki is pukkadt, hiszen kiderült, hogy az első hírből semmi sem volt igaz, vagyis Orbán Ráhel nem tárgyalt miniszterelnökként az arabokkal, csak a helyi híreket fordította félre a balos sajtó.

Budaházy György a bíróságon (Fotó: MTI)

Két bírósági ügyben is ítélet született a héten. Először is Budaházy Györgyöt „mérték meg” alaposan, hiszen első fokon tizenhárom évet kapott. Aztán pedig jogerősen felfüggesztett börtönt kapott az a borosgazda, aki fagyállót tett a borába, amit el is loptak és fogyasztottak a tolvajok, akik közül az egyik meghalt. Bayer Zsolt Helyes! című dolgozata nagyon sok olvasónk véleményével egyezett e tárgyban.

S ha már Bayer. Lovagkereszt ügyben is volt még újdonság a héten, hiszen kiderült, hogy olyan elhunyt is szerepel a kitüntetést visszaadók listáján, akinek még az örökösei sem akartak lemondani a kitüntetésről, született is egy helyreigazítás ebből és jött további támogatás is Bayer Zsoltnak.

A tanévkezdés sem volt eseménytelen, hiszen az egyik apuka „leszarozta” a pedagógusokat, címlapra is tudott vele kerülni az ellenzéki sajtóban.

A héten kiderült, hogy Kim Dzsongun, Észak-Korea vezetője kivégeztette a korábbi mezőgazdasági minisztert és az oktatási tárca munkatársát, mert elbóbiskoltak az elnök által tartott értekezleten.

A héten elhunyt Gene Wilder, többek közt a Vaklárma és a Dutyi Dili főszereplője.

Ízélestelen, felháborító, gusztustalan grafika a Charlie Hebdo új számából

A hetet a Charlie Hebdo szerkesztősége tette megdöbbentővé, amikor nyilvánosságra került egy grafikájuk, amelyben az olaszországi földrengés áldozatain röhögtek. Ez nem volt vicces, ellenben Tibi atya és Norbi csattanása igen.

A sport világa sem volt unalmas. Először is Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitány morgott egy sort azon, hogy a feröeri selejtező előtt milyen állapotban érkeztek a játékosok az összetartásra. Az olimpia után néhány héttel pedig elismerte a csalást Lőrincz Viktor birkozó meccsének bírója. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/29993/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?