Blogolj!

Ezt történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 5.-11.)

Ahogy egyre közeledik október másodika, a népszavazás témája is egyre gyakoribb. Ebből következik, hogy a menekültkérdés természetesen még mindig terítéken van, így az ebből adódó híreket, eseményeket a Blogstar nem hagyta szó nélkül ezen a héten sem.

Ahogy a baloldalról kb mindenki, úgy Kovács László is azt hangoztatja, hogy október másodikán érvénytelen szavazatokkal kell kimutatni a népszavazás blődségét, csak azt valahogy mindenki elfelejti odaát, hogy az ő ellenkampányuk inkább árt nekik, mint használ. Valószínűleg ezért van az is, hogy Lendvai Ildikóék már mindent kitalálnak annak érdekében, hogy a szavazás az „ő javukra” dőljön el – erről ki is fejti véleményét a Leander blog.

Pedig elég lenne csak azt a pár adatot megnézni, amit a napokban Lázár János mondott – amit az Ez a tuti blog meg is írt -, és esetleg egy röpke, de annál velősebb videót, ami a migránshelyzetről szól. És el kéne gondolkodni. Pláne akkor, ha már a Jerusalem Post is egy, a háttérben nyomuló szervezkedésről ír (amiről a Bádog blog is említést tett), nem is beszélve Soros enyhén szólva is aggályos ténykedéseiről.

A népszavazás ügyében az USA egyik volt republikánus képviselője is elmondta véleményét, miszerint rendben van az, hogy ebben a kérdésben kikérik a nép véleményét, ami teljesen demokratikus tett. A bevándorlásügy Amerikában is égető kérdés, és ahogy az Amerikai Pite blog is írja; Trump szilárdan kiáll az illegális bevándorlás ellen, és jelen állás szerint radikális és határozott elképzelései segítségével átvette a vezetést Clintonnal szemben a kampány hajrájában. Úgy látszik, hogy már a tengerentúlon is kezdik kapizsgálni, hogy mi a helyzet, de Merkel érhetetlen módon még mindig kitart amellett, hogy nincs akkora gond…

Csak egy mondat, de elég velős. Ahogy az az egy szó is, amit Alföldi Róbert mondott a saját hazájáról egy nemrég készült interjúban, aminek fontosabb részleteit a Média blog össze is szedte.

 

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/30168/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?