Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)

Pontosan egy hét van hátra a kényszerbetelepítés elleni népszavazásig, így nem meglepő, hogy a közbeszédet most ez a fontos esemény tematizálja, a Blogstar lelkes írnokai is rengeteget foglalkoztak vele héten. Főleg, hogy a kampányban különösen aktív az igazmondásáról kevéssé ismert egykori miniszterelnökünk, aki meglehetősen szerencsétlen hetet tudhat maga mögött. 

Igen, a jó Gyurcsány Ferencről van szó, aki delíriumos lázálmában előrehozott választásokat vízionál, amely képtelenségét Leander kitűnő írásában mutatja be. Bayer Zsolt pedig beszámolt az ex-miniszterelnök londoni kalandjáról, ahol is egy rém kellemetlen videó tanúsága szerint távolmaradásra bíztatja a helyi magyarokat a szavazástól, akik úgy elhajtják mint annak rendje és módja. Minden bizonnyal Lázár János Kormányinfon elhangzott helyzetértékelése tökéletes. Gyurcsány egykori párttársai sem maradtak le sokkal az imbecillitási versenyben - ahogy Demagóg is beszámolt róla -, nyilvánosan meghurcolták egyik önkormányzati képviselőnőjüket, akinek az volt a bűne, hogy felvállalta gondolatait a népszavazásról. Hát most jól példát statuáltak vele.

Hogy picit azért érezzük a jövő heti szavazás súlyát, igen fontos blog indult a Blogstaron, a Voks2016 igyekszik egyértelműen, tárgyilagosan bemutatni Brüsszel döntéseit és annak várható következményeit hazánkra. Mindenképpen érdemes átböngészni. 

Tőlünk nyugatabbra is zajlik az élet, az amerikai elnökválasztást egyre keményebb retorikai fordulatok jellemzik, az amerikaipite blog naprakészen jelentkezik a legújabb csörtékkel. Ezúttal Trump Hillary Clinton túl enyhe hozzáállását kérte számon a hétfői New York-i robbantással kapcsolatban, szerinte tisztességesebben bánik a terroristákkal, mint a demokrata szavazóbázisával. 

Szegeden közben érdekes jelenség ütötte fel a fejét: megjelentek a békeharcosok, akik zászlajukra tűzték az „Elég az erőszakból” szlogent, aztán nekiláttak bunyózni egy jót. A szegedma.hu és ezatuti beszámolója szerint egyébként egy illegális migrációt támogató szervezetről van szó, mily meglepő. 

A folytatásban a paprika blogtól kaptunk történelem leckét, a rá jellemző magas minőségben egy méltatlanul elfeledett magyar hadjáratról, míg a mindenérdekel blog soha nem látott képeket szállított Adolf Hitlerről, amelyeket Lengyelországban fedeztek fel egy ásatás során

Egyelőre még nem tudjuk, hogyan fogjuk Brad és Angelina válását feldolgozni, valószínűleg a Hajdú-Sarka szakítás súlyával egyenértékű törést egyhamar nem fogjuk kiheverni. Fájdalmunkat enyhítendő javasoljuk Tibi Atya és a TrollFoci olvasását. Előbbi zseniális írásában arról a magyar találmányról számol be, amely biciklis életek ezreit mentheti meg, utóbbi írás pedig a magyar válogatott csatárgondjait oldhatja meg jó időre. 

Köszönjük, hogy a héten is velünk voltak, jó étvágyat a húsleveshez, a jövő héten pláne nem fogunk unatkozni. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/30472/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?