Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 26.- október 2.)

A hét központi témája természetesen a mai népszavazás volt. Bloggereink nem mehettek el szó nélkül az ellenlábasok mellett és nem csak a saját véleményüket tudatták velünk, de észérvekkel is (ez esetben másról nem is lehet szó) szolgáltak, hogy miért is kell nemmel szavazni. Emellett Donald Trump és Hillary Clinton párharca is rendszeres beszédtémát szolgáltatott az elmúlt héten.

Nemrég indult blogunkat érdemes átböngészni, hiszen a héten több olyan cikkel is jelentkezett, ami pontos számokkal és tényekkel szolgált a migránsokról, legfőképp az ő befogadásukkal járó kockázatokról és áldozatokról. Ebben a témában azonban nem csak a Voks 2016 járt az élen, szokás szerint az Ez a tuti sem volt tétlen. Az egyik legfelháborítóbb egy Olaszországban élő magyar művésznő levele volt, ami ismét csak bizonyosságot tett arról, hogy milyen értékrendet (ha van nekik egyáltalán) követnek a befogadásra váró migránsok. Az olaszoknál maradva azt is megtudhattuk, hogy ők bizony tökös legénynek tartják Orbán Viktort, de volt szó almát dobáló migránsokról és egy tanulságos videó is felkerült az EU és a Szovjetunió hasonlóságáról.

A fent említettek mellett Leander foglalkozott a „kétfarkú Kovács Lászlóval”, de szó volt Vona Gáborról és a lesifotóiról és természeten az sem maradhatott szó nélkül, hogy a DK miskolci elnöke, Tompa Sándor az avasi lakótelep üresen maradt lakásaiba szívesen költöztetne migránsokat

Bayer Zsoltnak most égett a keze alatt a munka, Bádog blogjáról megtudhattuk, hogy Orbán milyen óriási sikert ért el Ausztriában, olvashattunk egy nagyon érdekes cikket arról, hogy miért is akarnak a holland lányok Magyarországra költözni, de persze Trump vs. Clinton téma is terítéken volt. A hét végén pedig egy zseniális írást közölt Demeter Szilárdtól, amit szintén érdemes elolvasni.

A Kisember blogról többek között azt is megtudhattuk, hogy Gyurcsány miért is vádolja a kormányt emberekre lövető elmebeteg, gyilkossággal, de a legfontosabb egy újabb remek írás, hogy miért kell nemmel szavaznunk a mai napon. A héten gazdagabbak lettünk két újabb zseniális Csak egy mondattal is. Jurák Kata is ismét egy velős és tanulságos olvasmánnyal szolgált a héten, ami szintén a helyes népszavazás mellett tette le a voksát.

A héten azonban nem csak a magyar politika volt terítéken, hanem az amerikai elnökválasztás is, amivel a legtöbbet az Amerikai pite blogunk foglalkozott, érdemes végigböngészni, hogy mik is történtek a tengerentúlon.

De természeten nem csak politikáról szóltak az elmúlt napok, foglalkoztunk történelemmel is, amiben a legnépszerűbb blogjaink a Múlt-Kor történelmi portál és a Paprika is mindig érdekes olvasmányokkal tud szolgálni a témában. Kultúra nélkül se múlhatott el a hét, voltunk kiállításon, de beszámoltunk a Szent Koronáról készült új dokumentumfilm bemutatójáról is.

2
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/30675/pics/14754045608713902_800x600.png
2016,heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2016-10-02 16:19:39
Ja, meg azért szerettek lopni is. Pl. muttikulti az én szóleleményem, meg nagyon szeretitek a tudnivalókat a blogomról venni. Ámen!
Válaszolok
tündérördög 2016-10-02 16:16:06
Ha veszítünk ma, főleg emiatt fogunk veszíteni, a Fidesz és Fideszhű orgánumok, szervezetek, stb korrupciója miatt. Mint pl ami itt is dívik, naná, hogy egyetlenegyszer sem említették meg a blogomat, még akkor sem, ha a fenn volt a blog.hu-n. Gratulálok, ez kiváló aknamunka / nem / férfimunka/ volt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?