Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 3–9.)

Kecskés István

A hét elejét természetesen a népszavazás, illetve annak eredménye tematizálta, s gyorsan kiderült, hogy mindenki úgy érzi nyert. Mondjuk a szocialistákat nem nagyon érdekelte, hogy mit mondott a többség és Kálmán Olga is befogadna néhány migránst. A népszavazásokkal kapcsolatban előkerült egy mondat is, ami általános, de fontos igazságot tartalmaz. Érdekes volt, hogy a bal oldal kisajátította azokat a (nem)szavazókat, akik otthon maradtak október 2-án. A végére azért összejött egy új egység, hiszen ennyien csak egy alkalommal szavaztak egy irányba. 

Fotó: MTI

Már épp kezdtünk megnyugodni, amikor szombaton kiderült, hogy a Mediaworks kiadó, hivatkozva az elmúlt évek 5 milliárdos veszteségére felfüggeszti a Népszabadság megjelenését. A demagóg blog össze is szedte, hogy kik állnak ennek az egésznek a hátterében

Kedden azt is megtudtuk, hogy a magyar kormány jelentős sikereket ért el a Kanadával kötendő kereskedelmi egyezmény aláírása előtt. 

Nemzeti gyásznapunk is volt, hiszen csütörtökön emlékeztünk meg október 6-a mártírjairól, az aradi vértanúkról

Amerikában javában zajlik az elnökválasztási kampány, amelynek előszeleként Clinton asszony jobbkeze megmérette magát és kapott is nagy pofont. 

A hét legnagyobb vihart kiváltó bejegyzése a TrollFoci oldalon született: világot látott egy felvétel, amely megmutatta, hogy miként tesztelték az MTK-stadionban a kivetítőt – egy egészen konkrét pornófilmet néztek a munkások. 

A IV. kerületi klubnál is zajlik az élet, de Újpesten egyre inkább az látszik, hogy miközben az Újpest FC küzd az elemekkel, az UTE szépen fejlődik

A héten még Tibort is sikerült felidegesíteni az öltözködéssel kapcsolatban, s sokan kattintottak is a morgolódásba bújtatott tanácsaira. 

A vasúttal foglalkozó blog szerzője a héten azt is kiderítette, hogy milyenek lesznek a jövő vonatai. 

Így vasárnap pedig talán hasznos lehet, ha olyan dolgokat tudunk meg a kávéról, amiről eddig fogalmunk sem volt. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/30835/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?