Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 7–13.)

Ennek a hétnek több főszereplője volt: leginkább az amerikai elnökválasztás, vagyis Donald Trump és a csúnyán elbukó Hillary Clinton volt középpontban, de sokat szerepelt Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor is a Jobbik elnöke is, aki még a nemi identitása kapcsán is sajtótájékoztatót tartott.

Úgy kezdődött ez a hét, hogy a Jobbik megtorpedózta az Alaptörvény-módosítását, így nem gátolta meg, hogy az EU hazánkba telepítsen illegális bevándorlókat. A huza-vonát elemezte is gyorsan az illiberális blog, a kisember pedig a gerincességet kérte számon a szélsőjobbról balra tolódó párton.

Miután a Jobbik, a baloldali kispártokhoz csapódott, a közösségi oldalon nem fogták vissza magukat a párt szimpatizánsai sem. A demagóg blog egyenesen azt vélelmezi, hogy Vona Gábort, a Jobbik elnökét, és így az egész mozgalmat, Simicska Lajos tartja pórázon. A hét második felére aztán Vona Gábor igen kellemetlen helyzetbe került, mert Terry Black – híres meleg_transzvesztita – azt nyilatkozta róla, hogy ők bizony jártak közös partikba, amelyeken a Jobbik elnöke is igencsak aktív volt. Ez elég kellemetlenül érintette Vona Gábort, akinek pártja 2012-ben még börtönbüntetéssel fenyegette a melegeket, lett is most ebből egy jó sajtótájékoztató.

Az USA eseményeivel kapcsolatban egy dolog biztos: minden megváltozott azzal, hogy Donald Trump lett az elnök.

Érdekes volt az amerikai választás abból a megközelítésből is, hogy amint elkezdtek szivárogni a hírek Trump győzelmével kapcsolatban, azonnal indult a hisztéria is.

Bár Amerika nincs közel, nekünk is fontos volt az elnökválasztás végeredménye, már csak azért is, mert sokak szerint a Soros György által is támogatott Clinton egyik fő célpontja Orbán Viktor lett volna. Mondjuk az is kiderült a héten, hogy a szimpátia kölcsönös.

Az amerikai választás kapcsán természetesen a vesztes fél – ahogy ez egy jó liberálishoz illik – hisztizik és tüntet. Ezzel kapcsolatban született egy jó mondatarról, hogy ki a hülye. A lényeg persze Trump győzelme és az, hogy kiderült, kit tekinthetünk az USA legnagyobb vesztesének.

Az elnökválasztással kapcsolatban a legcukibb legcikibb az volt, hogy például a Newsweek legyártotta a Clinton győzelmét ünneplő címlapját, itthon meg Avar Jánosnak kell újra írnia a könyvét, mert nem az nyert, akit akart – és a South Park című sorozat íróinak is lesz dolgukmostanában. És az is szembetűnő, hogy sokan háborognak a világban, mert Trump és a demokrácia nyert.

Az élet persze nem állt meg és dübörgött tovább a migránsválság is, ezért született bejegyzés arról is, hogy mi a helyzet mostanság Franciaországban.

Itthon a Kocsis Máté polgármester és Józsefváros Önkormányzata ellen indított pert bukta el első fokon Soros György egyik kedvence, a Magyar Helsinki Bizottság.

Csöves-kérdésben Tibi atya is beszállt az adok-kapokba a héten, a Trollfoci pedig megtalálta az év öngólját.

A hét elején a kulturvilág blog elbúcsúztatta a hosszú betegség után elhunyt, feledhetetlen Kocsis Zoltánt

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/31674/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?