Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (november 14. – november 20.)

A hét egyik központi témája Gyárfás Tamás volt és a körülötte kialakult botrány, emellett szó volt még arról a helyzetről, amit Donald Trump teremtett azzal, hogy megnyerte az amerikai elnökválasztást, továbbá újabb nagyon tanulságos írások születtek a menekültválság ügyében, aminek köszönhetően most már talán azok is elhiszik, hogy ez így nincs rendben, akik eddig tartózkodtak a témától.

A hetet egyik kiváló feltalálónkkal, Jedlik Ányossal és a dinamójával nyitottuk a Jó reggelt bloggal, ahol többek között olvashattunk még Horthy Miklós bevonulásáról és Zrínyi Miklósról is. Paprika blog is ismét érdekes témákkal jelentkezett a héten, így többet megtudhattunk az 1703-as kurucösszecsapásról, olvashattunk egy pesti könyvkereskedőről, aki később amerikai tábornokká avanzsált, de azt is megtudhattuk, hogy hogy került egy magyar zászló a New York-i Szabadság-szoborra.

Az Ez a tuti is nagyon szorgos volt a héten, de hát ez nem is csoda, ha olyan témákról lehet írni, mint a Gyárfás Tamás körüli botrányról, továbbá olvashattunk két nagyon érdekes írást a migráns helyzetről, és hogy hova vezet ez az egész Európa jövőjét nézve. Az egyik írásból megtudhattuk, hogyan csinálnak pénzt a bevándorlókból, a másikban pedig azt, olvashatjuk, ahogy egy „menekült” arról beszél, hogy Európa be fog hódolni a muzulmánoknak.  Leander blogra szintén mindig lehet számítani, így itt is olvashattunk  egy remek írást egy kormánygyalázó Kuncze Gábor interjúrólés Gyárfás Tamást is tollhegyre tűzte a blog szerzője.

A Gyárfás témánál maradva az egyik legnépszerűbb cikkünk a héten a Demagóg blogtól származott, ahol arról olvashattunk, hogy Gyárfást megcsapta a börtöncellák hűvös büdöse. A témában Tibi atya is eddigi legjobb írását hozta és természetesen a TrollFoci sem maradhatott ki az ügyből. A Csak egy mondat, mint mindig ismét zseniális, velős meglátásokkal jelentkezett a héten.  Lizsé pedig beszámolt a városliget kezdődő átalakításáról, illetve arról, hogy teljes a liberális hülyítés ez ügyben.

Bayer Zsoltnak is volt bőven mit írnia, hiszen több nagyszerű cikke is született, egyebek mellett olvashattuk Trump egyik beszédét, megtudhattuk, hogy Clinton mekkora egy hisztérika és láthattunk egy videót, ami Trump győzelme után született, érdemes megnézni. Emellett még szó volt az olasz miniszterelnökről, Vona Gáborról és Horthy Miklósról is.

Indult egy új blogunk is az Európa élethalálharca, amelyen olyan írásokat olvashattunk, hogy vajon képes lesz- e győzni a „Trumpizmus” Ausztriában, illetve azt is megtudhattuk, hogy szintén Ausztriában legalább 115 iszlám terrorista tartózkodik, és sokakat az állam még segélyekkel is támogat. Az Amerikai pite természetesen Trump vs Clinton párharc következményeivel foglalkozott az elmúlt napokban. Megtudhattuk többek között, hogy Soros máris Trump megbuktatását szervezi, azt hogy Obamának Trump győzelme egy hatalmas pofon volt, és hogy még az alelnöke szerint is jó kezekbe került a kormány. Na és persze, - ahogy az várható volt – az is kiderült, hogy hogy Hillary Clinton teljesen összeomlott miután vereséget szenvedett.

A kultúra világában is sok izgalmas dolog történt. A Kultúrvilág blogon szintén olvashattunk a Liget Projektről, de Kocsis Zoltánról és az idei őszi irodalmi gáláról is, amit a Magyar Művészeti Akadémia szervezett. Filmszakadás blog ezúttal is szállította a friss híreket a filmek világából így onnan tudhatjuk azt is, hogy Jackie Chan végre Oscar-díjat kapott, olvashattunk kritikákat és magyar film külföldi sikereiről is.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/31867/pics/lead_800x600.jpg
2016,Belpolitika,külpolitika,Kultúra
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?