Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 21–27.)

Ennek a hétnek három fő eseménye volt: még mindig fókuszban van az amerikai elnökválasztás, de a közérdeklődés szempontjából már a hazai úszóügy is felzárkózott a világpolitika mellé és Paks II-ről is sok szó esett. 

 

A hét elején Orbán Viktor egészen konkrétan fogalmazott az amerikai választások eredményével kapcsolatban: bátrabbnak kell lennünk, most változik a világ. Az új amerikai elnök, Donald Trump pedig meghívta az Egyesült Államokba a magyar miniszterelnököt. A tengerentúlon közben a vesztesek nem hajlandóak belenyugodni a kudarcba: az egyértelmű eredmény tudatában is újra számolást kérnek. 

Gyárfás Tamás pedig nem mond le. Hiába protestál az úszók elnöke ellen több világklasszis magyar úszó. A héten már Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is küldött egy burkolt, de egyértelmű üzenetet. És közben mindkét oldal megpróbálja bevonni a harcába a sportág leghitelesebb hazai egyéniségét Cseh Lászlót. 

És akkor Paks II. Ha Paks II, akkor Jávor Benedek, aki egyrészt folyton kavarja a masszát, másrészt pedig egy igazi kis troll, aki persze minden feljelentését elveszíti.

Közlekedési kérdésekben is történtek érdekes dolgok. Kiderült, hogy milyenek lesznek a hazai síneken futó új vonatok és az is, hogy ki építi majd a Ceglédet is elkerülő autópályát.

Az elmúlt napok nagy híre volt, hogy megszületett a bérmegállapodás és az is, hogy komoly elsimerést kapott a Gránit Bank.

Ezúttal még Brad Pitt is témát szolgáltatott. A színészről egészen érdekes dolgok derültek ki. A magyar színésztársadalom Törőcsik Marit és az Oscar-díj előszobájába jutó Mindenki című filmet ünnepelte. 

Természetesen migrációs kérdésekről is született blogbejegyzés a héten. Egy érdekes olasz cikkre bukkantunk, amely arról szól, hogy aki biztonságban akar élni, annak Magyarországra kell jönnie. Angela Merkel is mondott néhány érdekes gondolatot, bár ne tette volna...

Jova Levente is borzolta a kedélyeket. A Ferencváros tartalékkapusát megvádolták azzal, hogy nők ellen erőszakoskodott, a Trollfoci meg összeszedte mit is tudunk.

Tibi atyának pedig hasznos meglátásai voltak az okos telefon és az autók órájának visszaállításában meglévő kapcsolatról. De ha már a vicces figurák: Dopemant is felmentették a héten.

Igazi sportról is született bejegyzés a héten: megemlékeztünk a londoni 6:3 évfordulójáról.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/32105/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?