Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. december 5. – december 11.)

Full Moon

Hála a jó égnek nem telnek unalmasan a hetek, bőven akadnak hírek, de ez a - mindjárt hátunk mögött hagyott - hét hatalmas hírcunamival indult.

Kezdődött a nem várt eredménnyel végződő osztrák választással, de szerencsére az olasz voksolók sem voltak restek elmenni szavazni múlt vasárnap, így hétfőn már tudtuk, Renzinek nem jött be a riogatás és a menekültek pátyolgatása.

http://blogstar.blogstar.hu/2016/12/11/ez-tortent-a-heten-es-errol-irtak-a-blogstaron-2016-december-5-december-11-/32451/

A Wind of change blog szerzője még hétfőn kitért a francia választásokra is, így tökéletes kiképzést kaptunk arról, hogy milyen szelek fújnak most Franciaországban.

De maradjuk még a politikánál és még mindig csak a hétfőnél... Az Amerikai pite blogban közzétett írás szerint egyre durvul a balhé az amerikai elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása körül. A bejegyzésből az is kiderül, hogy egyre nyilvánvalóbb, hogy Hillary Clinton és Soros György állnak az újraszámlálási agymenés mögött.

Az Ez a Tuti blog nehezményezte, hogy az úszószövetség nem vett tudomást róla, hogy Hosszú Katinka edzőjét (és férjét) Shane Tusupot is jutalmazta a nemzetközi úszószövetség. Ez a hír bizony kimaradt a szövetség hétfő hajnali közleményéből, de azért a FINA hivatalos oldala beszámolt róla. 

Bob Bowman (balra) és Shane Tusup

Ezek után térjünk át könnyedebb témákra. A Minden érdekel blog szavazást indított arról, hogy Vajna Tímea, vagy Sarka Kata fog-e előbb szülni. Jelen állás szerint: Andy Vajna vezet, a bejegyzésből kiderül miért. Ám, ha nem lett volna feldobva Andy neve, akkor egyértelműen Timinek drukkolnak az olvasók.

Majd jött egy kis - újjáéledt botrány - a Kultúrvilág jóvoltából, miszerint az Utolsó tangó Párizsban című film forgatásán szexuális zaklatás történt, amelynek később következményei is lettek.

A Filmszakadáson ezen a héten is rengeteg színes hír jelent meg, például az is, hogy Mel Gilbson kapta szerdán a legjobb rendező díját az ausztrál filmakadémia díjátadó ceremóniáján.

Mel Gibson

Természetesen ezen a héten sem kellett nélkülöznünk az izgalmas és érdekes történelmet a Blogstaron. A méltán közkedvelt Paprika blogban az elmúlt napokban négy rettentően érdekfeszítő bejegyzés is született, nehéz közülük kiemelni egyet, de talán azon, amikor Magyarország hadat üzent az USA-nak, még mosolygunk is egy kicsit.

Bayer Zsolt is aktívan blogolt a héten. Az Apponyi beszéde című bejegyzés mindent vitt és a facebookon sok embert kommentelésre késztetett.

A TrollFocinak köszönhetően pedig rengeteget nevethettünk, például azon, amikor egy megyei meccsen némi - speciális szókincsű - vita alakult ki a közvetítő és a nézők között, hogy hányadik gólnál is tartanak tulajdonképpen.

Az eseménydús hét egy csodálatos vasárnapi üzenettel zárul. Olvassák el és gondolkozzanak rajta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/32451/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?