Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (December 19. – December 25.)

Charlotte

Tudjuk, persze hogy tudjuk, hogy Karácsony első napján csak a szépről, csilingelőről meg a jóról kellene írni. De nem lehet. Mert a hétfőn este a MOST kénytelen volt percről-percre közvetíteni a berlini kamionos támadást, az orosz nagykövet kivégzését egy ankarai kiállítás megnyitón, a zürichi lövöldözést és a brüsszeli rendőrségi razziát. Így köszöntött ránk advent utolsó hete…

A WINDOFCHANGE meg arról írt, hogy Kövér László kijelentésének, miszerint, ha Európa így folytatja, akkor katasztrófába rohan, bizony nagyon komoly igazságtartalma van, főleg annak tükrében, hogy az Iszlám Állam már 10 év alatti kisgyerekeket képez ki terroristának, akiket Belgiumban lekapcsoltak ugyan, de az utánpótlás mérete beláthatatlan… 

Itthon közben LEANDER értekezett arról, hogy a miniszterelnökségre egy elég nagyképű, sértett és pofátlan interjúban bejelentkező Botka László, szegedi szoci, maximum mosóporreklám lehet, Bethlen István, Teleki Pál és jó nevű, nagy formátumú elődök székének várományosa aligha. A média is pörgött, a bülbül szavú Kálmán Olga után ezen a héten Rónai Egon kavarta a kakit, egy hoztam ajándékot meg nem is hazugságspirállal. Annyi jó hír azonban ért minket, hogy – mint arról a WATTMESTER beszámolt – villamos energiával rendben leszünk, hiszen meghosszabbították 2 évtizeddel a harmadik blokk üzemidejét Pakson.

TIBI ATYA nem az európai válsággal, hanem a karácsonyfával foglalkozott két bejegyzésében is, a helyzet az, hogy igen megfontolandó meglátásokkal és Vízkeresztig érvényes tanácsokkal.

Míg a TrollFoci egy olyan videót tett közzé, amelytől nő és férfi egyaránt lúdbőrözik, akárhányszor nézi meg…

Jön az utolsó hét. A malacok rettegnek, a virsli-árusok dörzsölik tenyerüket, be lehet szerezni a füldugókat, mert hat nap múlva durrogtatnak mindenütt.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/32750/pics/14826603626907310_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?