Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (december 26–január 1.)

Az év utolsó hete is eseménydús volt. A tengerentúl Barack Obama, a hivatalos távozását megelőző napokat kitiltásokkal teszi emlékezetessé, közben Németországban tombolnak a migránsok, itthon meg a Jobbik és a baloldal smúzolása adott témát. No meg Andy Vajna pulóvere.

Amerikában is zajlik ám az élet: miközben Barack Obama az utolsókat rúgja elnökként, hirtelen kitiltott 35 orosz diplomatát az USA-ból. Bayer Zsolt is elemezte az amerikai béna kacsa vergődését.

Nyugaton a helyzet változatlan: elképesztő adatok láttak világot a migránsok által elkövetett bűncselekmények számáról. Például fel akartak gyújtani egy hajléktalant a berlini metróban.

Vona Gábor továbbra is azon küzd, hogy a szélsőséges vagy éppen baloldali pártjából – ki tudja ezt követni – néppártot varázsoljon. A Demagóg blog sem sokat viccelt, meg is kérdezte az olvasókat arról, hogy szavaznának-e a fasisztákra? És az is nagy kérdés, hogy mi lesz majd a neve a csodás szélsőjobbtól ballibig terjedő koalíciónak.

No, de a szocialista szavazóknak megvan a maguk baja: egyrészt Kunhalmi Ágnesnek elgurult a gyógyszere, másrészt meg az egyik polgármesterüket kapta el erősen a nagyzási hóbort.

A Paprika blog megejtette szokásos heti történelmi visszatekintését, amelyben a magyar huszárok dicsérete volt a középpontban.

Kicsit már szilveszteri volt a hangulat, amikor az került szóba, hogy Andy Vajna karácsonyi pulóverén huncutkodnak a szarvasok.

Az év nagy sportsikereiről – szerencsére volt néhány – hozott nyilvánosságra egy videót a TrollFoci. Jó volt nézni.

Sajnos gyászolt is a világ 2016 utolsó hetében: karácsony második napján George Michael hunyt el, míg egy nappal később a Star Wars klasszikus Leia hercegnőjét megszemélyesíő Carrie Fisher távozott. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/32872/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?