Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 9.- január 15.)

A héten is számos érdekes és szomorú hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Orbán Viktor határvadászok eskütételén mondott beszédéről, a migránsproblémáról, de olvashattunk Soros nagy pofáreséséről is. Emellett humor és a kultúra világából is csemegézhettünk. 

A hetet az egyik legeredményesebb női sportolónkra Keleti Ágnesre emlékezve nyitottuk a Jó reggelt! bloggal, de olvashattunk még Jedlik Ányosról és megemlékeztünk a 74  évvel ezelőtti doni áttörésről is. 

Ez a tuti a héten is szorgoskodott többek között láthattunk egy igen találóra sikeredett képet Botka Lászlóról, amit a szerzők a netes népművészet bugyraiból ástak elő, de emellett azt is megtudhattuk, hogy egyesek tiltakoznak a 2024-es nyári olimpia ellen, hogy egy csepeli DK-s képviselő milyen romantikus érzelmeket táplál a Jobbik iránt, illetve elolvashattuk Orbán Viktor a határvadászoknak mondott beszédét, ami rengeteg tanulságos és elszomorító információval szolgált egyaránt.

A Leander blog egy nem mindennapi provokációval foglalatoskodott a héten, Demagóg blogunkról pedig megtudhattuk, hogy mekkorát is bukott Soros Trump győzelmével.  

Bayer Zsolt is nagyon aktív volt a héten. Bádog blogján mindig akad néhány gyöngyszem a netes népművészetből, de emellett természetesen a véleményével sem fukarkodik, így a héten olvashattunk egy remek kordokumentumot, illetve egy olasz érsek húsbavágó szavaival is gazdagabbak lehettünk.

A Blogstar gazdasági blogjáról megtudhattuk, hogy rekordévet zárt a külkereskedelem a tavalyi évben, illetve betekintést nyerhettünk az Index-vádak kontra a valóság világába

Az Amerikai pite arról számolt be, hogy Trumpnak bizony esze ágában sincs visszavenni az illiberális tempóból, illetve arról is olvashattunk még, hogy megelégelte a Soros-Clinton klán folyamatos mocskolódását és bizony keményen visszaszólt Clintonnak.

A Wind of change blog az osztrákok migránsokkal kapcsolatos terveibe nyújtott egy kis betekintést.

Almafröccs blogunk szerint Németország kezd ébredezni és Merkel bebetonozott pozíciója végre komolyan megingani látszik.

Azonban az élet nem csak politikából áll, így a többi blogunkról sem feledkezünk meg. Szerencsére humorból is bőven kijár hála Tibi atyának és a TrollFocinak. Tibi atya a héten is megtalálta az élet apró örömeit, kezdve Puzsér új taktikájával a nemkívánatos kommentek ellen, de láthattunk egy újfajta IKEA megközelítést is, a hetet pedig egy erős mellbedobással zárta. A TrollFoci pedig azon fáradozik, hogy megtalálja Miss TrollFoci 2017 győztesét.

Klikk blogunk beszámolt egy szégyenletes bakiról, ami a Nemzetiben történt és Kis Grofónak is van hozzá egy kis köze.

A Paprika blog még mindig élen jár a történelmi írásaival és ez a héten sem volt másképp. Többek között olvashattunk a legvitézebb huszárról, az utolsó aranyágacskáról és a kuruc királynőről is. A Múlt-kor történelmi magazin blogján láthattunk egy csodás videót a női portréfestészet elmúlt 500 évéről, emellett érdekes dolgokat tudhattunk meg a fizika és a biblia kapcsolatáról is.

Hál istennek a művészet és a kultúra világában is zajlanak az események. Kultúrvilág blogunk jóvoltából rengeteg kulturális hírrel lehettünk gazdagabbak a héten. Többek között olvashattunk arról az örvendetes hírről, miszerint négy magyar előadóművész is szerepel a világ legkeresettebb zenészei között, hogy ismét Népzenész Bál készülődik a Fonóban, illetve arról is, hogy a Halmos Béla program töretlenül halad előre.

Filmes blogunk, a Filmszakadás sem unatkozott a héten. Egyebek mellett beszámolt az idei Goldan Globe-díj nyerteseiről, megtudhattuk, hogy a Saul fia rendezője, Nemes Jeles László 1,5 milliárd forint támogatást kapott az új mozijához, továbbá olvashattunk a színészlegenda, Humphrey Bogart életéről is. Emellett egy olyan örömteli hírrel is szolgált, miszerint elindult a Movie.hu, ami a Filmszakadás blog nagytestvéreként funkcionálva beszámol mindenről, ami film! 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/33147/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,Interjú,külpolitika,Kultúra,merkel
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?