Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 6–12.)

Fotó: MTI

A hét egyik legfontosabb belpolitikai eseménye Orbán Viktor évértékelőjevolt. A magyar miniszterelnök világosan beszélt most is és megüzente Brüsszelnek, hogy mire számíthat. A miniszterelnök még egy ügy miatt került a figyelem középpontjába: az egykor szebb napokat látott Délmagyar belekötött a kormányfő szegedi ebédjébe. Sok ész nem kellett hozzá, így eddigi is tudtuk, hogy az olimpiaellenes Momentum Mozgalommal kapcsolatban mire számíthatunk, de már be is jelentették, hogy pártként működnek tovább.

Sándor Máriár felemelte, majd eldobta a baloldal (Fotó: MTI)

Tovább folytatódott a halásztelki önkormányzat kastélyvásárlási története: ma már étteremről is szó esik, ellenben iskoláról és sportcsarnokról már nem annyira. Az sem kellemes a baloldalon, hogy Szigetvári Viktort elsőfokon elítélte a bíróság. Emellett Sándor Mária öngyilkossági kísérletének híre is borzolta a kedélyeket.

Mindeközben Németországban egyre nagyobb a baj. A német hatóságok elfogtak két bevándorlót, akikről kiderült, hogy bűnözők, de nem börtönbe zárják őket, hanem kitoloncolják – bűnözzenek máshol tovább.

A magyar gazdasággal kapcsolatban kiderült egy egészen érdekes adatjanuárban 123,4 milliárd volt a többlet, ami rekordnak számít az év ezen szakaszában – nem is csoda, hogy egy jelentős gyógyközpontot is sikerült átadni. De nemcsak ez a csúcs, hanem a Liget Projekt is, ami bekerült a világ legjobbjai közé – vajon mit lépnek erre a tüntetők?

Persze nem mindenhol működik jól az építőipar, erre példa egy Németországból származó galéria.

A Paprika blog a héten arról is írt, hogy Szent-Györgyi Albert titkosügynökként is szerepet vállalt a magyar történelemben.

A héten a feministák kétszer is kiakadtak. Először joggal morogtak, mert az Alföld Televízió műsorvezetője arról beszélt, hogy miért nem sikeresek a "rusnya" nők. Az a hiszti kevésbé védhető, ami Lázár János „miatt” robbant ki: a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy két budai kórház összesen közel nyolcmilliárd forint támogatást kap és ezek az intézmények a jövőben nem fogadnak el hálapénzt, valamint nem hajtanak végre abortuszt. Na, jött is a véresszájú hisztizés. Vajon mit gondolnak az amazon harcosok a 2017-es férfi divat egyik ágáról? Ez biztos tetszik nekik, hiszen eltűnteti a nemek közti különbséget. Sőt attól pedig talán egyenesen elalélnak, hogy Norvégiában be akarják vezetni a harmadik nemet.

Reméljük azon nem akadnak ki, hogy a Múlt-kor blog összeszedte, hogy az angolok miként nevezték a szexet az elmúlt évszázadokban. Ha már külföld: a héten terjedelmes összeállítás született Mel Gibsonról, aki hosszú utat járt be már eddig is, de még sok minden van előtte.

Sajnos a lájkvadász oldalak sem pihentek a héten, s ezeknek a veronai tragédia sem szent.

A  magyar sport is szolgáltatott szenzációt: a 63 esztendős Fa Nándor körbe hajózta a Földet. Rajta kívül egy artistára is büszkék lehettünk, aki nemzetközi fesztivált nyert.

Egy érdekes kérdést feszegetett a Mindenérdekelengem blog: mi lenne, ha még mindig létezne a monarchia?

Aztán a héten a Playboy nyuszi levetkőztette Hosszú Katinkát és Tibi atya is elmélkedett egy kicsit a kommenteken.

 

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/33847/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2017-02-12 15:06:03
Még nagyon sok más is történik a Blogstaron hetente, de vannak, akiket folyamatosan negligálnak. Naná, hogy a gagyinak nagyobb a vonzereje, mint ősi kultúránk vagy a magyar nyelv népszerűsítésének. Gratulálok a múltkor szexi gyűjtésének, a playboy nyuszinak és más hasonló színvonalas történéseknek igazából, igazándiból, sőt isten igazából.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?