Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 6–12.)

A hét nagy híre, hogy Brüsszel megadta a zöldjelzést Paks bővítésének. Szomorú tapasztalat, hogy már az orvosok is hazudnak migránsügyben. Írtunk arról, mi történt az EU-csúcson, s arról is, ki lehet Soros György tettestársa. Kiderült, a baloldal brutális megszorító intézkedéseket vezetett be.

Bayer Zsolt Bádog blogja szolgáltatta az egyik nagy meglepetést a héten. Kiderült, hogy a CIA a kibertámadásokatidegen zászló alatt hajtotta végre, mintha a tettes Oroszország vagy más ország lenne. Bizarr olvasmányt közölt egy momentumos „tisztségviselőről”, aki obszcén minősítéssel illette az egyik nekik segédkező balliberális politikust az Echo Tv adásában. A párt „függetlenségét” egy önkormányzati választási fotóval is sikerül dokumentálni.

Fotó: MTI

A hét másik, immár nagyszerű, hazai vonatkozású híre, hogy zöld jelzést kapott a paksi bővítés Brüsszeltől. Az ügy színét és fonákját Wattmester dolgozta fel kitűnő bejegyzésében.

Szeretettel fogadták olvasóink Ez a tuti blogunkat is. Leginkább az orvosok hazudozásáról szóló friss, határozott véleményünket díjazták. Látogatóvonzó volt a brüsszeli EU-csúcsról készült írásis. Narancsgerezd szintén nem ment el szó nélkül a parasztozók bunkó alelnökemellett. Szintén az Ez a tuti válaszolta meg a hét egyik fontos kérdését, mely szerint:Kinek jár a fejbekólintás?”

A Honatya blog nem véletlenül hívta föl magára a figyelmet a héten, amikor a baloldal brutális megszorító intézkedéseire hívta föl tárgyszerűen a figyelmet. Autentikusan mutatta be továbbá, hogy van az, ha valakinekkinyílik a csipája.

Érdekelte az olvasókat az is, hogy vajon ki lehet Soros György tettestársa Magyarországon? A választ Leander adta meg, ahogy arról is ő értekezett, milyen módon szennyezia liberális Szelényi Zsuzsa nyilatkozatával a környezetet. Az is kiderült, mikor szellentett egy nagyot Simicskaportálja. Arról már aCsak egy mondatszámolt be, hogy az a bizonyos lebukás milyen törvényellenes cselekményben öltött testet.

Keresték olvasóink az Amerikai pite blogunk írást is, amelyben Trump megbuktatására fenekedik a Soros-Obama-Clinton klán, ahogy az Európa élethalálharca bejegyzését is.

A Klikk különös boxmeccsről tudósított, amely meglepő eredményt hozott. A Filmszakadás pedig Deák Kristóf az Oscar-díjas filmjénekellentétes értelmezéséről számolt be. Jelezte az olvasóknak azt is, hogy Titanic Nemzetközi Filmfesztivál új helyszínenvárja a közönséget. Szomorú kötelességének eleget téve beszámoltKovács András filmrendező haláláról, illetve az életről, a Sánta Ferenc novellájából készülő filmről.

Kultúrvilág blogunk egy érdekes kiállítást hozott közelebb, bejegyzést tett közzé Tolnai Ottó életműdíjáról és a versek régi-újszínterét is figyelmünkbe ajánlotta. Izgalmas olvasmány Bibó Istvánról készült blogbejegyzéséppúgy, mint az emlékezésRomhányi Józsefre.

 

Tibi atya görbe tükre ezúttal is sikereket aratott az olvasóink körében. Most a fénytáltossal készült beszélgetést kedvelték az olvasók.

A Trollfoci ezúttal is tarolt. Nőnap tiszteletére bemutatta, milyen a nőnapi erőszak. Bepillantás engedettegy futballszurkoló naplójába, továbbá sajátos választ adott a büntető vagy nem?kérdésre. Az MLSZ és a Fradi konfliktusa sem kerülte el a figyelmét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/36027/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?