Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 20-26.)

A mögöttünk hagyott hét is gazdag volt eseményekben, volt miről írnia a bloggereknek. Terror Londonban, meghalt a veronai baleset egyik sérültje, Kulcsár Attila enyhe ítéletet kapott, s a portugál-magyarnak is (szomorú) vége lett.

Fotó: MTI

Aktuális beszámolt a szörnyű Londoni tragédiáról, arról, hogy tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetésétés hogy sajnálatosan elhunyt a veronai baleset egyik sérültje, illetve élőben jelentett Lázár János 82. Kormányinfójáról

A Csak egy mondat szerzője Gémesi György józan eszérőltalálta megmegsemmisítő mondatát. Demagóg másik bejegyzése is sok olvasót vonzott, hiszen ki ne lenne kíváncsi arra: Trump az álhíreknek köszönheti-e a győzelmét vagy sem. A brüsszeli iszlamisták viselt dolgairól is sokan olvastak a Wind of Change-en.

Kecskés István több blogja is keresett volt a héten.A Media Alföldi Róbert sajátos állapotával tudta megörvendeztetni az olvasókat, de megismertetett a  Klikk Hajdú B. István szavalatával a szomorú focimeccs – előtt. Ezatuti arról írt, hogy miként harapott Gyurcsány saját farkába. Csóválta a fejét továbbá, hogy a szocik újfent meghúzgáltáka székelyek bajszát. Nem ment el szótlanul amellett sem, hogy Martin Schulz megint Magyarország rovására kellemetlenkedett.

Paprika a Tanácsköztársaság kikiáltásáról emlékezett meg – egyáltalán nem örömmel.

Bayer Zsolt Bádog blogjának egyik írása egy ausztráliai március 15. méltó megünnepléséről számolt be, amelyet ott is meg akartak zavarni, de nem sikerült. Sokan tekintették meg a Heineken vörös csillagját megváltoztató Marketing és a londoni merénylet ihlette bejegyzését is.

Wattmester bejegyzéséből pedig sokak örömére kiderült, hogy az LMP meginthülyét csinált magából. 

Honatya megvilágította nekünk, hova vezet az MSZP nyakló nélküli ígérgetése.

Leander ezen a héten Gyurcsány szemétdombját hozta közelebb az olvasókhoz egy meg nem adott 500 forintos tartozás okán. Bemutatta továbbá, hogy a Helsinki Bizottságnak két bangladesi migráns többet ér a teljes magyar népnél. Letette továbbá a garast amellett, hogy a magyarok továbbra sem koccintanaksörrel még 150 évig.

 

A Kultúrvilág a nemzeti emlékhelyekkel aratott szép sikert, s a Gyöngyhajú lány sztorija is keresett portéka volt a héten. Szép megemlékezés szólt a magyar katonák lengyel társaiknak a második világháború idején nyújtott segítségéről is, de a kulturális blog nem feledkezett meg a 120 éve született Hamvas Béláról sem

A Filmszakadás kellő empátiával, de még inkább oda való kritikával számolt be a Kincsem című filmről, de az is hamar kiderült, hogy valami nincs rendben a „lószerszám” körül. Keresték az olvasók a Scorsese filmről szóló írást is. 

Tibi atyának ezúttal a tizenéves lányok futtatásáról írt dolgozata vonzotta leginkább az olvasókat a héten. És még mindig a szebbik nemről. Receptet közölt az „fröccsöző pap” arról is, hogyan lehet valaki egy asztaltársaság középpontja, hogy felkeltse a lányok figyelmét.

Trollfoci pedig elkeseregte bánatát arról, hogy számunkra kedvezőtlenebb bíróra cserélődött a sípmester személye a portugál-magyaron, mert az eredetileg kirendelt lengyel bíró megsérült. Keresték olvasóink a „lószarról” készült sportos értekezést is, illetve kíváncsiak voltak arra, melyik csapatbafektetne eurómilliókat Erdélyben.

Hetijoarc blogunk pedig Márton Anitát mutatta be, a sikeres súlylökő újra fedettpályás Európa bajnok lett, de más érdekességeket is megtudhattunk róla.

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/36553/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?