Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 17 – április 23.)

A hét elején még húsvétoltunk egy kicsit, de aztán már zajlottak az események itthon és külföldön is egyaránt.

A hetet mi mással is nyithattuk volna, mint a húsvéttal, többek között olvashattunk a locsolkodásról, de azt is megtudhattuk, hogy Orbán Viktor, hogy köszöntötte unokáját a kereszténység egyik legfontosabb ünnepén.

Aztán gyorsan zajlottak az események, az Aktuális blogról számtalan érdekességről vagy épp dühítő hírről értesülhettünk, mind hazai, mind nagyvilági hírek terén. A hetet azzal indítottuk, hogy tájékoztattunk Sarkadi Attila a Jobbik pomázi vezetőjének a pártból való kilépéséről, olvashattunk egy igen érdekes cikket Gáspár Győzőről és az adózási „szokásairól” is. Paks is terítéken volt a héten, Aszódi Attila leszögezte, hogy Ausztriának is el kell fogadnia, hogy Magyarország saját maga dönti el milyen módon gondoskodik energiaszükségletének fedezéséről, továbbá azt is megtudhattuk, hogy a paksi bővítéssel a magyar vállalkozók is igen jól fognak járni.

Még mindig az Aktuális blognál maradva, sajnos a héten sem maradhattunk az Iszlám Állam terrorja nélkül, ismét lesújtott Párizsra, az ISIS-hoz hasonlóan sorosgyurikától sem volt mentes a hetünk. Ha már itt tartunk az a hír is befutott a hét végére, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke bizony mindenkit tüntikézésre biztat.

Természetesen a kiváló és érdekes interjúkból sem szenvedtünk hiányt a héten, így olvashattunk egy Nikolics interjút, majd a focistát követte egy Szalay-Berzeviczy Attila beszélgetés, aki arról is mesélt, hogy újra az olimpia eszme mellé kell állnia az országnak. Beszélgettünk Fábián Lászlóval is többek között a MOB jelenlegi helyzetéről, végül pedig, de nem utolsó sorban olvashattunk egy hiánypótló nagyinterjút Jankovics Marcell kiváló rajzfilmrendezőnkkel is.

Az elmúlt napok sem telhettek el tüntetők nélkül, akikről bizony kiderült, hogy nem nagyon bírják a hideget. Az Ez a tuti blog is részletsebben foglalkozott a viccellenzék elmaradt tüntijével, mellette a Demagóg blog sem fogta vissza magát és nem hagyhatta ki, hogy Soros nem nyúlt elég mélyen a zsebébe, hogy kompenzálja a magyar az időjárási viszonyokat bérencei számára. A témához még a Nega blog is betársult egy rövid eszmecserével.

A Leander blog beszámolt Róna Péter és Konrád György kormánylázításáról Kálmán Olgánál, de olvashattunk Gyurcsány újabb agymenéséről is. Honatya pedig Kovács Tamás hazugságáról értekezett.

Bayer Zsolt Bádog blogján több érdekességet is megosztott velünk, láthattunk egy igen találó képet a „holnap miniszterelnökéről”, továbbá olvashattunk egy igen érdekes kérést a 444 szerkesztőségének címezve.

Hál’ istennek azonban nem csak politikából áll az élet. Többi blogjaink is szorgoskodtak a héten, így a kultúrát, a humort és sport sem kellett nélkülöznünk a héten.

A TrollFocis srácok a héten sem voltak tétlenek, olvashattunk tőlük a herecsavarásról, és természetesen ők sem hagyhatták ki azt a ziccert, hogy kicsit viccelődve odaszúrjanak Kassai Viktornak, és még egy egészen elképesztő gólt is láthattunk magyar részről az ukránok ellen. Tibi atya pedig ezúttal a Kolozsvári Szalonna hisztijéről számolt be.

Kassai sajnálatos bírói döntéseitől volt hangos a sportvilág, amit a mi bloggereink sem hagyhattak szó nélkül. Sport blogunk részletesebben is elemezte az ominózus BL meccset, ami egy egészen elképesztő végkimenetellel zárult, nagyrészt Kassainak „köszönhetően”. A Bayern blog pedig (érthető okokból) többször is kifakadt a játékvezetőre.

Média blogunkról megtudhattuk, hogy Sthol Buci, Janklovics Peti és Pataki Zita a Class FM-hez igazolt és ők lesznek az új Morning Show műsorvezetői, továbbá Kocsis Éva vérlázító viselkedésről is olvashattunk.

Történelmi fronton a Paprika blogon a KISZ utolsó napjáról olvashattunk, a Múlt-kor történelmi magazin blogján a jászokról tudhattunk meg érdekességeket, míg a Tiltott vöröscsillag blogon pedig az az 1956-os forradalmat követő megtorlásban résztvevő hódmezővásárhelyi karhatalmisták névsorát olvashattuk.

A héten a Kultúrvilág blog készült nekünk egy kiváló írással Apor Vilmosról és azt is megtudhattuk, hogy ritka, Árpád-kori érméket találtak Békés megyében.

A Filmszakadás blogról megtudhattuk, hogy évente 15 magyar filmklasszikust fognak restaurálni, hogy ismét szurkolhatunk egy magyar az Oscar-díjért, na és persze azt is, hogy dokumentumfilm készül Antall Józsefről.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/37476/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,Bulvár,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?