Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 24 –30)

A mögöttünk hagyott hét Brüsszel és a francia elnökválasztás első fordulójának eredményértékelése jegyében telt. A Blogstar minden uniós eseményről tudósított, s nem maradt le a francia fejleményekről sem.

Orbán Viktor európai parlamenti felszólalásáról élőben adtunk tájékoztatást Aktuális blogunkban, ahogy a Kormányinfókról is szoktunk. Lázár János heti sajtótájékoztatóján is fő téma volt a miniszterelnök sikeres brüsszeli szereplése.

Ugyancsak az Aktuális számolt be arról, hogy a kormányfőnek sikerült megvédenie Magyarország álláspontját az Európai Néppárt csúcstalálkozóján. A brüsszeli héthez kapcsolódó fontos írás Átlagpolgár blogunk szokásos és kedvelt Vasárnapi üzenete, amely Ujhelyi Pisti gyalázatos felszólalása apropóján mondta el véleményét.

Leander blogunk TGM ocsmány szereplésének bírálatával kapcsolódott a Brüsszelben történtekhez. Nem tudta megállni szó nélkül Koncz Zsuzsavisszataszító képmutatását se. Sokan voltak kíváncsiak a héten blog miniszteri tisztességrőlés a megint lebukott DK-ról szóló is.

Közélet rovatunk írásaink közül sokan olvasták Bádog blogunkat, abban is főleg a Csurka István látnoki képességeit felidézőt. Nagy volt az érdeklődés az MSZP lelkérőlszóló bejegyzés iránt is, s választ kaphattunk Bádognál a kik ezek? kérdésre is. Hasznos olvasmánynak bizonyult a jobbikos Szotyori politikusnak írt blogválasz is.

Ez a tuti blogunk Gáspár Győző aranyairól és a nagymamáról készített vonzó bejegyzést. Több részletben számolt be továbbá Botka László dolgairól. Bilincses és „bátor” városvezetői tevékenységéről szóló írásait sok olvasó böngészte végig.

Csak egy mondat blogunk is érdekes adalékot tett hozzá Botka a baloldal jellemzőihez és a hazug balliberálisok pofánvágását sem hagyta említés nélkül. Szentelt a blog továbbá egy mondatot a Jobbiknak és hozzájuk dőlő léforrásának is.

Soros György neve a héten a brüsszeli történésekkel fonódott össze elsősorban, de a Wind of Change blog jóvoltából megtudhattuk, hogy az olasz ügyészek is azon mesterkednek, hogy lebuktathassák a migránsüzlet hátterében meghúzódó főgonoszt. Aki pedig nem fogad be migránst, arra komoly büntetés sújthat le.

Honatya helyesen mutatott rá a héten arra a fontos tényre, hogy Tölgyessy Péter már azt sem tudja, mit beszél. Külvilág blogunk írt Marine Le Pen álmokban aratott sikeréről, és az osztrák államfő szomorú színvallásáról.

Wattmester viszont szívet melengető témát talált. Éles szemmel észrevette, hogy milyen kiemelt helyen van a magyar naperőmű a világ jó példái között.

Heti nagyinterjúnk egyike Bánki Erik nevéhez kötődik, aki unikális információkkal szolgált az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága hatáskörébe tartozó és személyéhez kapcsolódó ügyekről.

Kultúrvilág blogunk sokak örömére foglalkozott a Szent László kiállításal, az 1956-tal foglalkozó Várkert Bazár-tárlattal, de még a híres szegedi papucs történetével is.

Filmszakadás blogunkban pedig olvashattak arról, Budapesten járt Jackie Chan, illetve milyen kapcsolata van Scorsesének a vallással. Megtudtuk továbbá, hogy Al Pacino – hihetetlen, de igaz – 77 éves.

A humor és a sport sem maradt ki a héten az olvasóink által keresett bejegyzések közül.

Tibi atya csajozós írását folytatta, megtudhatták tőle a nyugdíjasok, hogy hogyan buszozzanak, továbbá arról videótudósítást közölt, hogyan viselkedik a taxismaffia a vendégeivel.

A Trollfoci blogból egy vandalizmus képei vonzották a legtöbb érdeklődőt, de Messi konfliktusárais sokan voltak kíváncsiak Sergio Ramossal. Nem kellett bíztatni arra sem sportkedvelő olvasóinkat, hogy ezúttal nem a hivatásos ökölvívók, hanem a szurkolói bunyó részleteivel ismerkedjenek meg.

Mindjárt itt az újabb hét. Ez ugyan ünneppel indul, de valószínűleg azért lesznek május 1-én is olyan történések, amelyek helyet követelnek maguknak a Blogstaron. A hét hátralevő részéről nem is beszélve.

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/37748/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?