Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 15-21.)

Ez a hét is sok mindent tartogatott számunkra, leginkább itthoni történések voltak azok, amik megmozgatták a közvéleményt. 

A hétfő máris egy izgalmas eseménnyel indult, ugyanis Bayer Zsolt meghívta azokat a közéleti személyiségeket egy kávéra, akikkel sok mindenben nem értenek egyet. A kávézás megtörtént, a kommunikáció pedig elindult. Erről az Aktuális blog számolt be élőben a helyszínről írásban és videó formájában is. Bayer a Bádog blogon sem tétlenkedett; többek között egy ütős képet osztott meg és egy érdekes levelet is közölt.

A héten Botka is terítéken volt, ami nem is meglepő, hiszen elképesztő feltételeket szab a neki ellentmondóknak, amit a Honatya blog is kifejtett részletesen, de ha ez még nem lenne elég, a hitelét lassan teljesen elveszíti, ennek tükrében pedig már azon sem kell csodálkozni, ha nem mer az emberek szeme elé kerülni. Ki tudja, lehet ennek is van valami köze Soroshoz, hiszen a szocialisták úgy táncolnak, ahogy ő fütyül, de Izrael például már nagyon nem ezen az állásponton van.

Az Ez a tuti blog az legutóbbi Kormányinfón szóba kerülő lovagkeresztes üggyel kapcsolatban végzett egy gyors számolást, és ha már Kormányinfó, akkor kormányszóvivő: Kovács Zoltánról készült egy nagyobb elemzés, amit az Aktuális blog is leközölt.

Kövér László már a 2018-as választásokra készül és ezzel kapcsolatban beszélt egy találkozón. És ha már választás: a Závecz Research felmérése is érdekes, ami alapján jövőre is a Fidesz nyerhet majd.

Két főszerkesztő is távozott a héten, az egyik az indexes Dudás Gergely, aki saját kérésére lépett ki, a másik pedig a népszavás Németh Péter. Havas Henrik viszont nem ment, hanem jött, ugyanis megválasztották Kisorosziban önkormányzati képviselőnek. Erről a Leander blog is kifejtette véleményét.

A Liget körül is forrt a levegő: feloszlatták a több hónapja tartó demonstrációt, de aztán jött a balhé és a hiszti is, amiről a Lizsé blog számolt be.

Interjúkból sem volt hiány a héten: Simicskó Istvánt, Németh Szilárdot és Hanczár Jánost is sikerült mikrofonvégre kapni.

Könnyedebb vizekre evezve: röhögésből sem volt hiány, amt a Trollfocinak köszönhettünk egy poénos videó formájában, a Filmszakadás a legendás Máthé Erzsi 90. születésnapjáról emlékezett meg, ahogy a Heti jó arc blog is ennek apropóján cikkezett róla, míg a Kultúrvilág az újjáéledő Fonográfról  és Csiszár Aladár prímás születésnapjáról írt.

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/38443/pics/lead_800x600.png
Bayer Zsolt,Belpolitika,Botka,Interjú,kávé,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?