Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Erős volt a hét tragédiákban és elmebetegekben. Hogy kinek a halála jelentett tragikus, pótolhatatlan veszteséget az egész magyar nemzet számára, azt inkább itt nem írjuk le egy bekezdésben az elmebeteg verseny heti nagyágyúival, rolex Botkával, cukifiú Vonával, nácivadász Hont Andrással és a „kurvázó” Szanyi kapitánnyal.  

Tragédia lett a válogatott szerepléséből, sőt, joggal írtuk, hogy a magyar futball újra meghalt azon a bizonyos péntek estén. Ez tényleg olyan szégyen, amiért joggal forrong az internet népe. Persze vannak agyilag fixált emberek, mint például Hont András, akinek mindenről az jut eszébe, hogy minden magyar náci. Ezzel szemben jogos a kérdés, hogy Nikolics góljai nem hiányoztak a magyar válogatottnak?

Ha már foci. A Trollfoci bemutatta azt a focihuligánt, aki puszta kézzel rontott rá a késes ámokfutó gyilkosokra Londonban. És ha már terror: Tibiatya pedig joggal háborog az újabb, jótékonyságinak mondott Ariana koncerten, ami nem más, mint az áldozatok meggyalázása és a hozzátartozók gyászának, érzéseinek semmibevétele. Az angol miniszterelnök viszont, úgy tűnik, későn tért észre a terrorral kapcsolatban. Hiába mondta ki a kimondhatatlant, az előrehozott választáson bizony eléggé leszerepelt, miután joggal hányták a szemére, hogy korábban ő csökkentette sok ezerrel a rendőrség létszámát. Persze, vannak, akik már képtelenek értelmesen gondolkodni. Mint például azok a svéd döntéshozók, akik azt találták ki, hogy társadalmi beilleszkedései programként lőni tanítják a migránsokat.

A hét legnagyobb botrányát természetesen ismét egy talajt vesztett jobbikos szállította, akiről a kora nyári forróságban elképesztő gyorsasággal olvadt le a cukiság máza és őrjöngve-zsidózva fenyegetett meg embereket válogatott szexuális aktusokkal és természetesen kinyírással. Kapóra jött mindez a részegen őrjöngő szintén jobbikos Ríg Lajosnak, mert így legalább övé volt a kisebbik botrány. Ő legalább nem zsidózott. A Jobbik kapcsán egyébként a CÖF joggal tette föl a kérdést, hogy az alig 500 milliós pártkasszából miként lehet milliárdokat költeni többek között pártpolitikai plakátkampányolásra? Persze az ilyen botrányok és kérdések nem zavarták a pártból még ki nem zárt tagokat abban, hogy 97 százalékos többséggel miniszterelnök-jelöltnek válasszák Vonát. Az sem zavarja őket buzgó szavazgatásukban, hogy az emberek döntő többsége viszont Orbán Viktorra akar szavazni.

Persze Botka nélkül sem telik el hét, ő például azzal szórakoztatta a nagyérdeműt, hogy egyenesen a legnagyobb magyarhoz mérte magát. Így legalább azt azért elmondhatja magáról, hogy mert nagyot álmodni… Sok esélye így sincs az mszp-nek, ám mindent meg is tesznek azért, hogy még az is megutálja őket, aki eddig nem tette. Pedig ok eddig is volt rá, gondoljunk csak a 13. havi nyugdíj elvételére. De itt van például a szocik egyik erős embere, Bárándy Péter, aki ügyvédként egy tíz évre ítélt szír terroristát véd, Magyarországgal, a magyar emberekkel szemben. A hét hülyéje címért folyó versengésben Szanyi Tibor sem akart lemaradni, így erős mondattal szállt be a versenybe, amiben „lófejú kurvának” (már bocsánat, de ez szószerinti idézet!) nevezett néhány millió magyar nőt… Ilyen előzmények után persze nem csoda, ha már előre gondoskodnak arról, hogy legyen mire fogni a választási buktát.

A hét legszomorúbb híre Trianonhoz kapcsolódik: a románok Nagyváradot a román egyesülés városává akarják nyilváníttatni, nem mellékesen Lázár Jánost gyalázzák kórusban, mert emlékeztetni merte a világot Trianon gyalázatára.

A hét elején megrendülten értesültünk Jókai Anna haláláról. Vele kapcsolatban nincsenek szavak, minden közhelyként hat, hogy mennyire fog hiányozni ő, nem csak a magyar kultúrának, hanem az egész magyar nemzetnek. Gyönyörű szép imaversével emlékezünk Nemzet Művészére: Jókai Anna - Ima Magyarországért.  

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/39190/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika,Botka,heti összefoglaló,sport,terror,tibi atya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?