Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 10. - július 16.)

A hétfő általában nem a legnépszerűbb nap, voltak ezzel így egy páran eben a hét napban is. Rögtön a hét első ébredése után Izrael nyilatkozott magyarországi nagykövetének baklövése miatt, amit tényleg nem lehetett szó nélkül hagyni.

Az ellenzék is teljes erőkkel indított támadást, némelyik övön aluli volt, mások pedig nevetségesek. Az atlatszo.hu próbált fogást találni Paks2-n, csekély sikerrel, és ugyanennyire hamvába holt volt Horn Gábor próbálkozása, mikor az egyik legnagyobb magyarnak igyekezett beállítani Sorost. Czeglédy ügyében is újabb részhez érhettünk, és mint kiderült, Ausztria igen kedvelt rejtekhely MSZP-s körökben. És ha már szóba kerültek a szocialisták, napvilágra került a Botka-csapat névsora.

Ám nem csak a rossz hírek ömlöttek ránk, a Seuso kincsek második fele is végre hazakerült, a magyar agrárkutatási eredmények miatt is büszkék lehetünk, és a V4 szintén okot adhat az elégedettségre. Külvilág blogunk rávilágított, hogy a hírekkel ellentétben Románia és Szlovákia nem hagyott le minket, viszont azt is, hogy egy álommal szegényebbek lettünk. Wattmester is hallatott magáról, Verecke blogunk pedig ismét Kárpátaljával kapcsolatban tartotta nyitva a szemét.

A héten az is kiderült, hogy egyre több országban telik be a pohár a migránshullám miatt, Olaszországból pedig 30 hős tengerészről is hírt adtunk.

Pénteken kezdetét vette Magyarország eddigi legnagyobb sporteseménye a 2017-es vizes vb. Természetesen mindenki igyekezett meglovagolni a hullámokat, és érkeztek az ellenzék nyavalygásai, a pánikkeltés, valamint az ellendrukkerek, akikből akadt bőven. Szerencsére nem ennyire rossz a helyzet, Belami pedig kimondottan pozitívan néz az esemény elé.

Bádog blogunk szerzője, Bayer Zsolt Magyar Hírlapban megjelent sorozata is a webre, pontosabban a Blogstarra költözött, és minden nap újabb szelete kerül fel a blogra. Íme az e heti első, második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik rész. Persze nem csak erről, hanem a hét legundorítóbb információjáról is tudomást szerezhettünk.

Heti vidámságadagunkat a Trollfocis fiúk szolgáltatták. Bár nem csak vidámságot, hanem látványosságot is hoztak, valamint esetükben is igaz volt, hogy sírva vigad a magyar. De nehogy azt higgyék, hogy csak viccelődünk a labdarúgással, hiszen azt is megtudhatták tőlünk, hogy Zagyvaszántóra látogatnak az UTE legendái.

Tibi atya is hozott nekünk egy nem mindennapi videót, ám utána egészen más vizekre evezett, és kapott egy kihívást is.

Legnagyobb szomorúságunkra halálhír is jutott erre a hétre, ezúttal Schubert Éva hagyott itt minketMunkásságáról igyekeztünk méltón megemlékezni.

A mozik világában történtekről ismét Filmszakadás blogunk szállította az információkat. Többek közt Tom Hanks elismeréséről, Clint Eastwood merész próbálkozásáról, Gary Oldman nagy átváltozásáról, és Harrison Ford 75. születésnapjáról.

Kultúrvilágos kollégáink sem nyaraltak. Hírt hoztak Debrecenből a virágkarneváli előkészületekről,  a Sziget Fesztivál első 25 évéről szóló kiállításról, az Arany emlékév kapcsán is szolgáltak újdonságokkal, és az Erdélyi panoráma is szóba került. Múlt-idézőnk pedig Kányádi Sándor – A tenger című költeményével jelentkezett.

Minden érdekel engem blogunk szerzője Kiskíváncsi, ezen a héten is tudásra éhesen kereste az érdekességeket. Így talált rá egy első világháborús archív felvételre, a vágyfokozó növényekről és egy tehetséges 12 éves fiúról is beszámolt, majd megtalálta nekünk a legkisebb csillagot. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/40349/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika,Botka,Bulvár,FIDESZ,gyurcsány,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,sport
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?