Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk. Migránsügyben Olaszország vitte a prímet a heti hírekben. Ez a Tuti átfogó képet adott a helyzetről. Csak egy mondat pedig arra mutatott rá, hogy már az olasz baloldali belügyminiszter is kimondta a lényeget.

Az viszont jó hír, már itthonról, hogy Nagykanizsán nem nyaralnak migránsok, írta az Én Kanizsám.

Konfliktus persze más területen is volt. Mint Honatya megírta, s olvasóink föl is kapták rá a fejüket, Botka főtanácsadója például egyszerűen megfenyegette a magyar népet. Ám magáról Botkáról is akadtak a héten népszerű sorok. Demagóg arról írt, hogy a miniszterelnök-jelölt fölköpött és aláállt. Persze lehet, hogy önmagában már ez is kevés lesz az üdvözüléshez, mert hamarosan más veheti át a szavazóvonzó hatásában is rendkívül eredménytelen Botka helyét. Ballator írt arról, hogy a hírek szerint Kunhalmi Ágnes befutó lehet a miniszterelnök-jelölti poszton. Bruck András nem önmagát hülyézte le, hanem a világot, mert nem akar mindenki liberális lenni, mint ő és barátai, írta Leander.

A belpolitika egyik érdekes eseményét idézte meg Ez a tuti másik írása, a nemrég alakult, de máris szétesésnek indult Momentum mozgalomról. Az MSZMP azonban már nem csak szétesett, de meg is szűnt. Szörnyű munkamódszerei azonban máig hatnak. Erről Leander bukkant egy emlékeztetőre egy, az egykori újságíróképzés területén dolgozó titkárnő aljas tetteinek részleteire.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/41227/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?