Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 14 – augusztus 20)

A hét drámai történései ismét a terrorcselekményekhez, emberek értelmetlen halálához vezettek. A Blogstar Aktuális blogja nyomon követte a két spanyolországi  gázolás, illetve a finnországi  és németországi késelés fejleményeit. Közreadta Orbán Viktor, Kövér László részvétnyilvánítását is. A heti terrortámadások legtömörebb összefoglalását Bádog blogunk tárta elénk.

Ugyancsak ő számolt be a katari helyzetről, amely az egész ISIS kérdésnek az alapja lett. Sokan olvasták Bádog barcelonai üzenetét is, amelyben a kint élő Náray Tamás divattervező osztotta meg velünk döbbenetes élményét egy muszlim nő kijelentésével kapcsolatban. Sokan olvasták Kálmán Olgával kapcsolatos „tényfeltáró” opusát is.

Demagóg drámai hangú üzenetet küldött Jean Claude Junckernek, az EB elnökének, amelyben ellentmondást nem tűrően jelezte, hogy az emberek élni akarnak és nem félni. Írt továbbá arról, hogy Schulz teljesen megőrült, illetve jelezte, hogy szánalmas és röhejes a Momentum erőlködése.

Külvilág azzal hívta fel a figyelmet, hogy – egy nemzetközileg elismert magazin szerint – több, mint 30 millió migránst szabadítanának Magyarországra. Honatya megemlékezett Vona Gáborról, aki már olyan magas szinten hazudik, mint hajdanán Pető Iván tette. Szívesen fogadták az olvasók azt az írását is, amelyben Mesterházy Attiláról írta meg, hogy minek nézi az embereket.

Leander blogunk is a keresett olvasmányok közé tartozott a héten. Gyurcsány krokodilkönnyeiről, Merkel elmebajáról, Vágó újbóli provokációjáról lehetett nála olvasni.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/41443/pics/15032201754071285_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?