Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (szeptember 11- szeptember 17)

Ez a hét sem telt el indulatok nélkül. A migránskérdés még mindig napirenden van, de mindenki különböző válaszokat ad rá, míg a támadások és a bevándorlók száma csak egyre nő.

A migrációs válság témája ezen a héten is meghatározó volt, amiról többek között Bayer Zsolt egy igen erőteljes videót is közölt a Bádog blogon. A Csak egy mondat blog viszont megmutatta, hogy nemcsak Orbán Viktor politikája áll nyerésre a migráns-ügyben (amiről az Aktuális blog is beszámolt a héten), hanem már a külföldi liberálisok is eljutottak arra a pontra, hogy azt mondják: elég!

 Így vannak ezzel nyugatabbra is, hiszen az Almafröccs blog jóvoltából olvashattunk arról, hogy egy német városból már kitiltották a bevándorlókat, illetve az osztrákoknak is elegük van ebből a lehetetlen helyzetből – tudhattuk meg a Wind of Change blogról. Nem is csoda, hiszen Ausztriában is eléggé aggasztó a helyzet, amiről a Külvilág is írt, illetve erre az ijesztő változásra a veszprémi érsek is felhívta a figyelmet.

A migránsválsággal együtt a terror is tombol: ismét egy robbantás volt pénteken, a helyszín újra London. Egy metrókocsiban történt a robbanás, az ügyet hivatalosan is terrortámadásnak minősítették.

Itthon is dúltak az indulatok, a Leander blog Horn Gábor hazugságait és rosszindulatú megnyilvánulásait vette célkeresztbe és Demcsák Zsuzsa pénteki Szanyi-féle interjús balhéját sem hagyta szó nélül, míg az Ez a tuti Mécs Imre hülyeségeiről írt, a 15 millió blog pedig egy szomorú, szégyenteljes aktuális jelenségre hívta fel a figyelmet.

 A Trollfoci újabb megdöbbentő videókkal készült a héten, míg a Filmszakadás a Maffiózókból ismert Frank Vincent haláláról számolt be. A Kultúrvilág az eheti Erdélyi Mesterek elnevezésű előadással kapcsolatban írt, amiről Juhász Anna irodalmár, az est szervezője is beszélt.

Hogy jó hírekről is beszámoljunk: az MFB szeptember 1-től kedvezően módosította a lakossági energiahatékonysági hitelének feltételeit; ami  642 MFB Ponton igényelhető,  így ezzel a konstrukcióval mind a magánszemélyek, mind a társasházak és lakásszövetkezetek is hozzájuthatnak azokhoz a forrásokhoz, amikkel a lakóépületek energiahatékonyságát és a megújuló energia felhasználását növelhetik .

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/42562/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,heti összefoglaló,Interjú,külpolitika,Kultúra,migráns,terrortámadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?