Blogolj!

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN, ERRŐL ÍRTAK A BLOGSTARON (SZEPTEMBER 18 - SZEPTEMBER 24.)

Elindult az őszi parlamenti kurzus, ahol mindjárt forrtak az indulatok, a Soros-tervről pedig egyre több részlet kerül napvilágra. Demcsák Zsuzsa bedobta a törülközőt, a blogstar szerzői pedig rangos kitüntetésekben részesültek. Ez történt a héten. 

Elkezdődött az őszi parlamenti ülésszak, ahol Orbán Viktor mindjárt egyértelművé tette, Magyarország nem bevándorló ország, majd egy csípős riposzttal keményen helyretette a vergődő Jobbik vezetőjét, Vona Gábort.

Fontos is, hogy észnél legyünk migránsügyben, erre Bakondi György világított rá, aki a kötelező kvóta veszélyeire is felhívta a figyelmet. A kormány ugye a múlt héten bejelentette, nemzeti konzultációt indít a hazánkra törő Soros tervről – ez utóbbi ördögi részleteiről egyre több információ derül ki.

A témában Bayer Zsolt is számos, elgondolkodtató bejegyzéssel jelentkezett a rá jellemző fanyar, de tűpontos olvasatban, érdemes visszanézni a heti termését. 

Érdemes visszaidézni a hétről a blogstar exkluzív interjúkat is: Dörner György a művészet és politika viszonyairól beszélt, míg Harangozó Attila a magyar bírói rendszer jól működő függetlenségéről osztott meg részleteket. 

Más vizekre evezve: pont került a botrányos Szanyi Tibor-interjú gerjesztette balhé végére is, Demcsák Zsuzsa felmondott az ATV-nél, erről a Klikk szakmai szemmel, Tibi atya pedig a rá jellemző csípős humorral emlékezett meg. 

Bearanyozta a hetünket, hogy a blogstar szerzői rangos kitüntetésekben részesültek, Hanczár János a Szalay Annamária-díjat vihette haza, míg a Noir és Belami blogokat is jegyző Bátyi Zoltán az „Év jogász írója” elismerést kapta. 

A Trollfoci újabb megdöbbentő videókkal készült a héten, mi még most sem tértünk magunkhoz a látottaktól. 

Hogy jó hírekről is beszámoljunk: az MFB szeptember 1-től kedvezően módosította a lakossági energiahatékonysági hitelének feltételeit; ami 642 MFB Ponton igényelhető, így ezzel a konstrukcióval mind a magánszemélyek, mind a társasházak és lakásszövetkezetek is hozzájuthatnak azokhoz a forrásokhoz, amikkel a lakóépületek energiahatékonyságát és a megújuló energia felhasználását növelhetik.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/42806/pics/15061905261792597_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?