Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (október 2 - október 8.)

A héten igazán nem mindennapi események történtek, kezdve Botka lemondásával, amit egy szörnyű tragédia követett, de azt is megtudhattuk, hogy milyen terveket szövöget a Jobbik. Emellett persze azért a jóból is kijutott, így kulturálódhattunk és hasznos tanácsokat is kaphattunk.

A hetet egy nem mindennapi eseménnyel nyitotta a hazai közélet, amiről az Aktuális blogunk is beszámolt, miszerint Botka László lemondott az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről, akit valamivel később Ujhelyi István, az MSZP alelnöke is követett. Alig ocsúdtunk fel a hírek hallatán, máris egy igazi tragédiáról kellett hírt adni: Las Vegasban elkövették az amerikai történelem legvéresebb ámokfutását.

Még mindig az Aktuális blognál maradva a hét vége felé ismét a hazai politika színtér felé szegeződtek a tekintetek, ezúttal a Jobbiktól volt hangos a sajtó, ugyanis felmerült az a lehetőség, hogy szabálytalanság miatt még meg is szűnhet a párt. Szerencsére arról is beszámolhattunk, hogy Orbán Viktor keményen neki ment Brüsszelnek Soros-terv miatt.

Természetesen az Ez a tuti blog sem mehetett el a szó nélkül a hét legizgalmasabb témái mellett, így számos kiváló írás született, köztük olvashattunk Botka kínos megfutamodásáról, megtudhattuk, hogy Csintalan Sándor miért is egy igazi közkincs. Emellett Vona Gábor nem túl finom udvarlási szokásaira is fény derült, és azzal kapcsolatban is megvilágosodhattunk, hogy mi köze az MSZP-nek a szennyeshez?

Leander blogunk pedig Molnár Zsolt ATV-s szerepléséről folytatott egy igen izgalmas értekezést. Bayer Zsolt szokás szerint a héten sem lankadt. Ennek köszönhetően – többek között – olvashattunk arról is, hogy milyen is az igazi magyar virtus, és ráadásként még egy exkluzív beszámolót is kaptunk Simicska Lajos legújabb, „plakátos” agymenéséről.

Ha már Simicska, Demagóg blogunk is szolgált egy izgalmas cikkel, amiből kiderült, hogy milyen világmegváltó terveket szövöget két üveg whiskey között a G-nap elhozója. A Külvilág blogtól megtudhattuk, hogy Soros György min ügyköd Szlovákiában és egy újabb, felháborító romániai magyarellenes incidensre is fény derült. Honatyától pedig azt az abszurd hírt olvashattuk, hogy Gyurcsány bizony kimondta: újra miniszterelnök lenne

Média blogunk, nem kisebb hírrel foglalkozott, minthogy egyesek Bayer Zsolt halálát kívánják, és mindeközben a nagy liberális média – persze - nagyokat hallgat.

Ez a hét sem múlhatott el kultúra nélkül, amiről ezúttal is Kultúrvilág blogunk gondoskodott. Mások mellett arról is olvashattunk, hogy napjaink egyik legsikeresebb pop-soul-blues előadója, Rag'n'Bone Man jövőre hazánkban is fellép, megemlékeztünk a 100 éve született Szabó Magdáról, és még egy izgalmas élménybeszámolót is kaptunk a Várkert Bazár legújabb irodalmi estjéről. Sajnos azonban egy szomorú hírrel is jelentkeztünk, miszerint 73 éves korában elhunyt a Balázs Béla-díjas filmesztéta, Király Jenő.

Hál’istennek nem csak szörnyűségek történtek a héten és a jó hírekről is bőven kijutott. Az egyik ilyen volt, hogy a Wattmester jóvoltából megtudhattuk, hogy hogyan tartsuk bent a meleget a téli hónapokban, és még hasznos információkhoz is juthattunk a nulla százalékos hitellel és az épületenergetikai beruházásokkal kapcsolatban. Továbbá olvashattunk arról is, hogyan érdemes belevágni a napkollektorok felszerelésébe és hogy milyen elképesztően jó hitelajánlatokkal tud szolgálni az MFB.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/43316/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika,Botka László,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,terror,Vona Gábor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?