Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a blogstaron (október 23–29.)

Ritka eseménydús hét van mögöttünk, csak kapkodtuk a fejünket, mert tényleg volt itt minden. Nem is volt könnyű követni, ezért érdemes összefoglalni.

A mostani hetet is Marton László ügye uralta. Sárosdi Lilla színész október 18-án nevezte meg Martont egykori zaklatójaként, ezután pedig több nő is állította, hogy a rendező molesztálta őket az elmúlt években. Most a héten Marton bocsánatot kért, de ezzel nem sokan voltak elégedettek. A rendező ügyében Józan paraszt is megszólalt, aki szerint a pusztán a szavak ereje által előadott vádak alapján a liberális társadalom rögvest keresztre feszítette Marton Lászlót. Több évtizeddel az állítólagos cselekmény után...

Marton László körül izzanak az indulatok

És még mindig Marton-ügy. Fábián Anita szerint a komplett férfinemet Kókusz nevű bakkecskéjéhez hasonlítja, akit ivarérése után nyomban ivartalanítani kellett, mert egy büdös bunkó paraszt lett, akit csak a szex érdekelt. Szerinte minden "bakkal", vagyis a komplett férfi nemmel ezt kéne tenni. Tehát ivaréréskor, pubertáskorban, 10-14 éves korban.

A héten is téma volt a Római-parti gát ügye. Most Tarlós István főpolgármester gyakorlatilag a földbe döngölte Rónai Egont az ATV "sztárját". Leander Rónai mellett a balliberálisok másik "kedvencéről" Kálmán Olgáról is lerántotta a leplet. Azt is megtudhattuk egy másik ellenzéki pártról (LMP), hogy a párt nem az olcsó villamosenergiában érdekelt lakosság pártján áll, hanem – mint annyiszor – az ellenkező oldalon, a megfizethetetlenül drága megújuló energiát előállító nagytőkét támogatja. 

Nemzeti ünnepünkön a legordenárébb megszólalást ismételten Szanyi Tibortól hallottuk. Az ellenzék is nagyot alakított október 23-án, bár ehhez csak a közönség hiányzott, mert megijedtek az esőtől. És ha már gyalázkodás: a balliberálisok a hallott Sinkovics Imrét sem tudják békén hagyni. 

Undorító bejegyzést tett Szanyi Tibor

A Bádog blogban megismerkedhettünkkonzervatív európai gondolkodók kiáltványát Európáról, Európa jelenéről és jövőjéről. Beszámolt arról is, hogy Elie Wiesel, a világ leghíresebb holokauszttúlélője állítólag egy 19 éves vallásos zsidó lányt molesztált.

Azt is megtudtuk a héten Koji Lászlótól
, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) általános alelnökétől, hogy rendkívül fontos, hogy a cégvezetők, a vállalkozók hasznos és érdemi információkat kapjanak a BKIK-tól. 

A sport világában sem volt unalom. A Trollfoci megírta, hogy meg sem száradt a tinta Szélesi Zoltán ideiglenes kapitányságról szóló szerződésén, az Újpesttel egykor bajnoki címet nyerő fiatal edző máris kikapott a magyar válogatottal. Botrány volt abból is, hogy egy nappal korábban rendezik meg a Luxemburg-Magyarország derbit.

Katalóniában továbbra sem nyugodtak meg a kedélyek, így megszavazták a "Katalán Köztársaság" függetlenségét kinyilvánító javaslatot. A spanyol kormány válaszul föloszlatta a katalán kormányt és december 21-re előrehozott választást írt ki Katalóniában. Ennek kapcsán a Bádogblog fogalmazott nagyon egyértelműen. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/44156/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?