Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (november 6–november 12.)

Izgalmas hét van mögöttünk. A hét egyik legfájóbb eseménye volt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Andorra után Luxemburgtól is kikapott. Mindennek kapcsán a Trollfoci arról írt, hogy eltörölhetik a meccs végeredményét.  Azt is megtudhattuk, hogy egy ilyen helyzetben, miért lett Leekens a kapitány.

Leekens már sejtheti, hogy mire vállalkozott

A héten bombaként robbant a hír, hogy megindult az eljárás Soros György ellen. Európa talán kezd észhez térni? Bayer Zsolt blogjában emellett képet kaphattunk arról, hogy milyen lesz a német jövő.

Persze ez a hét is már a jövő évi választás jegyében telt. Így például megérkezett az igazi, félremagyarázhatatlan és megcáfolhatatlan vörös riasztás Kovács László szájából! Minden bizonnyal a kampányhangulatnak köszönhető, hogy Dömsödi Gábor belerúgott a kormányfőbe.  Ismét hallottunk Dániel Péterről, de Lendvai Ildikó is szerzett nekünk mulatságos perceket. Medgyessy Péter pedig kíméletlenül legyalázta a balliberális oldalt.

Medgyessy legyalázta a balliberálisokat

A héten is folytatódtak a zaklatási botrányok. A Bádogblog kitartó munkájának köszönhetően kirúgták Kerényi Miklós Gábort az Operettszínházból. Szerdán pedig robbant a hír, hogy az ELTE rektora azonnali hatállyal eltávolította a Tanító- és Óvóképző Kar dékánját. Hollywoodban újabb sztárról derült ki, hogy hírnevével visszaélve szexuálisan zaklatott emberek, ezúttal a magyar származású stand up-os Louis C.K. került a reflektorfénybe, aki el is ismerte szégyenletes tetteit. Minden bizonnyal jó időre búcsúzik a képernyőktől.

Igen csak belehúzott Gyurcsány Ferenc gyűlöletkampánya is a határon túli magyarok ellen. A kampány elérte célját, az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook oldalon azt írták, hogy aki Romániában él, az még akkor is román, ha magyarul beszél. Azt is megtudhattuk, nem létezik Székelyföld és nem léteznek a székelyek sem…

A heti jó arc Stadler József lett, aki a semmiből épített egy stadiont. Beszámoltunk arról is, hogy az igazságszolgáltatás legfelsőbb szerve, a Kúria, a jelek szerint komoly kihívás elé néz.

Komoly gondok vannak a Kúrián

Több interjút is készített a Blogstar a közelgő Budapesti Vállalkozói Napok kapcsán. Zsabka Zsolt arról beszélt, hogy miért hasznos a fiatal vállalkozóknak, ha belépnek a BKIK-ba, míg Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara vezetője aról beszélt, hogy vége az egy helyben toporgásnak és megkezdődött a dinamikus kamarai megújulás. Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség vezetője elmondta, hogy miben előzi meg a Magyar főváros taxifronton az európai riválisait. De olvashattak arról is, hogy a nagy erőfeszítések miként állíthatjak helyre a szervezet megtépázott renoméját, és eredményezik, hogy újból egykori jó híréhez méltóan működjön. 

Végezetül pedig egy szomorú hír a film világából, elhunyt a Magyarországon is igen népszerű Magnum sorozat Higgins-t alakító színésze, isten nyugasztalja John Hillermant.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/44691/pics/lead_800x600.jpg
gyurcsány,szexuális erőszak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?