Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (november 20–26.)

Kecskés István

Ez a hét sem volt eseménytelen, sőt nagyon is sok minden történt. A főszerepben Vujity Tvrtko, Ambrus Attila, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Soros György és még sokan mások.

Természetesen nem múlhatnak el napok anélkül, hogy Gyurcsány Ferenc ne csináljon valami bődületes baromságot, most éppen egy idős hölggyel incselkedett. A nemzeti elkúróról az is kiderült, hogy miként szólítják a pártjában. A pártja továbbra is üti a határon túli magyarokat, zavarja a DK-sokat, hogy minden magyar szavazhat jövőre. Szél Bernadett és Vona Gábor is a címlapokra kívánkozott azzal, hogy egy egészen furcsa násztáncba kezdett. A Jobbik persze az MSZP-vel is incselkedik, ám ennek Kovács László például nem örül. Ha már a szocialisták szóba kerültek, emlékezzünk arra, hogy az utódpártnál egymást is nyírják a politikusok. A Momentum Mozgalomról is kiderült, hogy van egy saját Zagyva György Gyulája, legalábbis Soproni Tamás megidézte a jobbikos figurát. A román belpolitika is forrt, ráadásul egy szélsőséges pártvezér arról beszélt, hogy Budapestre jönne.

Külföldön is van némi káosz, amit leginkább az okoz, hogy a németeknél nem tud megalakulni a kormány. Soros György is előkerült a napokban, amikor a DC Leaks nyilvánosságra hozta, hogy mennyit költ a politikai élet befolyásolására. Amúgy a pénzügyi spekuláns megszólalt a héten hazánkkal kapcsolatban. A külföldi sajtóban talált egy képet Bayer Zsolt arról, hogy milyen lesz a jövő évi fürdőruhadivat.

Merüljünk el a média világában. Hujber Ferenc sem nyugszik a kék bőrében, most éppen a Facebookon tombolt A HVG is írt egy érdekeset, egészen pontosan arról, hogy olyanokat hallgatnak le a Soros tervvel kapcsolatban, akik amúgy tagadják az egész létezését. A főhös ezen a területen Ambrus Attila, vagyis a Viszkis rabló volt, aki szerepelt egy kereskedelmi valóság-showban, majd földbe taposta Vujity Tvrtkót. Az interjúról Tibi atyának is volt véleménye – nem is akármilyen.

Hogy az egészségügy mennyire nem beteg azt az is bizonyítja, hogy az orvosok és az ápolók már várják az ismét megemelt fizetésüket, s emellett egy jelentős beruházást is átadtak a héten.

Kárpátalján is zajlik az élet: egyrészt újabb óvodákat adtak át a magyar településeken, másrészt pedig egy kiállítás nyílt a régió múltjával kapcsolatban.

Nem lehet olyan hét, hogy ne essék szó zaklatási ügyekről. Amerikában most Sylvester Stallone a főszereplő ebben a botrányban, de az exe mindent cáfolt.

Egy ország röhögött azon a taxison, aki megpróbálta eltávolítani a kerekéről a bilincset – természetesen sikertelenül. A könnyed témáknál maradva: a hét legnépszerűbb receptje az őszi szerelmes, csókos, illatos sült alma volt. A Trollfoci összeszedte a leggagyibb hozzájuk került képeket.

A héten többen is elhunytak. Egyikük volt Charles Manson, hírhedt maffiavezér. Itthon a szintén rovottmúltú, de a futballért élő Stadler Józsefet is gyászolták többen, aki amúgy felépített egy stadiont és egy NB I-es csapatot is.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/45243/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?