Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (december 4-december 10.)

Havas Henrik botránya uralta a hetet. A Klikk arról írt, hogy a Vona-könyvet a startvonalnál elgáncsolta a „tanár úr”. A sebesen burjánzó Baukó-ügy jóval inkább anális, mint banális. Az ATV pedig eljátszaná az elegáns kívülállót. Végül pedig Molnár Anikó Baukó Évához hasonlóan a TV2-n keresztül állt elő azzal, hogy a „tanár úr” szexuálisan zaklatta. Mint a nadrágban a férfiasság, úgy dagad Havas Henrik botránya. A Blogstaron jelentette be Molnár Csaba, kisoroszi polgármesterehogy rendkívüli testületi ülést tartanak Havas-ügyében. 

Egyre nagyobb a botrány Havas Henrik körül

A mostani héten is több dolog kiderült, az illegális bevándorlás "áldásos hatásairól". A Bádog blog arról írt, a Nyugat elpuhult és elhülyült. Saját közveszélyes elmebetegeinek a játszóterévé vált. Olaszországból pedig olyan híreket kaptunk, miszerint Itáliában az olaszok etnikai lecserélése zajlik: az olasz balközép kormány migrációs politikájával Olaszországban előre tervezett invázió zajlik, semmittevők és bűnözők árasztják el Olaszországot, akik nem háború elől menekülnek, hanem Olaszországban teremtenek konfliktushelyzetet.

Elkezdődött Bayer Zsolt könyvbemutatójának sorozata, az első állomás Szeged volt, kedden Karcagon, csütörtökön Miskolcon folytatódik a turné. 

A mostani hét sem múlt el anélkül, hogy a Momentum nevezetű viccpárt ne csinált volna magából teljesen hülyét. Szanyi Tibor a héten tartott brüsszeli LIBE-bizottsági vitában teljesen rendben volt egészen addig, amíg szót nem kapott. És ha már LIBE-bizottság, Niedermüller Péter, DK-s képviselő szerint a Soros-féle civil szervezeteket egyértelműen beletartoznak a balliberális ellenzéki pártok sorába.

A hazai baloldal jeles képviselői ismét Brüsszelben támadták Magyarországot

A hét egyik bombahíre volt, hogy Soros Györgyöt Nobel-békedíjra jelölte Iványi Gábor és csapata. Leander arról írt, hogy egy magát lelkésznek valló ember számára ennél nagyobb szégyent nem tud elképzelni. 

A sok politika mellett azonban humoros események is történtek a héten. Így például a Trollfoci összegyűjtött jó pár klasszikus, ikonikus fotót a magyar futball történetéből. Szintén ez az oldal számolt be a Sepsiszentgyörgy-Dinamo Bucuresti meccsen történt újabb magyargyalázásról. Tibi atya egyik ministránsa pedig találkozott Puzsér Róberttel.

A Görbetükör blog pedig arról írt, mit tettek egy tragikus hirtelenséggel elhunyt malaccal. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/45795/pics/lead_800x600.jpg
Bayer Zsolt,Belpolitika,migráns
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?