Blogolj!

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (december 11 - december 17.)

Izgalmas napok állnak mögöttünk: New Yorkban merénylő robbantott, idehaza a Jobbok fáklyákkal és összeborulással tüntetett a Fidesz ellen, közben Dániában zajlik a rövidpályás úszó Eb, ahol sportolónk brillíroznak, ráadásként Enyedi Ildikó filmje közelebb került az Oscarhoz. 

A héten sem maradtunk le a legfrissebb hírekről, hála az Aktuális blogunknak, ahol mások mellett olvashattunk a vörösiszapper újrakezdéséről, az orosz csapatok kivonulásáról Szíriából és New Yorkban történt terrorkísérletről is többet megtudhattunk.

Emellett a „Soros-terv” parlamenti határozatáról is szó volt és az is kiderült, hogy Palesztina fővárosává nyilvánították Kelet-Jeruzsálemet, de Orbán Viktor szavait is olvashattunk a kvótacsatáról.

Interjúereink az elmúlt napokban több kiváló interjút is készítettek, köztük a Blogstaron blogoló Urmai Gabriellával, aki a most megjelenő első könyvéről mesélt, az Országgyűlés elnökével, Kövér Lászlóval, akivel többek között érintették a tiltott párttámogatást és a szivárványos összellenzéki összeborulást is, Jakupcsek Gabriellával pedig szintén szóba került az új könyve, de a #metoo kampányról is elmondta a véleményét.

Ez a tuti blogunk írói sem unatkoztak a héten, aminek köszönhetően számos szókimondó írás született, ennek köszönhetően olvashattuk Orbán Viktor véleményét a „Soros-disznóról”, természetesen a Jobbik fáklyás tüntetése is cikkért kiáltott, de azt is megtudhattuk, hogy most éppen miért kerülgette az agyvérzés Fajkasházy Teddyt.

A Leander blog több ízben is foglalkozott a Havas Henrik körül kirobbant szexuális zaklatási botránnyal, aminek az egyik következménye, hogy az ATV levette a képernyőről a „Tanár urat” és az ellene folyó vizsgálat végéig nem is, – de remélhetőleg még utána sem – láthatjuk viszont. Havas mellett azért Soros és a Jobbik is megkapta a magáét.

A Demagóg blogunk Karácsony Gergely ámokfutását boncolgatta, a Wind of change az új cseh kormányfő bekeményítéséről, míg a Csak egy mondat blog egy Soros-ügynök újabb zseniális” elképzeléseiről számolt be a migrációt illetően.

A Külvilág blog pedig azzal foglakozott, hogy létrejött a koalíciós egyezség a szabadságpárt és a néppárt között Ausztriában, illetve azzal, hogy egy német újságíró bizony kidobná hazánkat az EU-ból.

Szerencsére azonban nem csak politikából áll az élet, így sport és a kultúra világa is sok örömteli hírrel szolgálta a héten. A sport világában jelenleg az úszóinkon a világszeme, hiszen most zajlik Dániában a rövidpályás úszó Eb, ahol Hosszú Katinka – jó szokásához híven – most is aranyat aranyra halmoz, de sporttársainak sincs oka a panaszra.

A kultúra terén is volt okunk büszkének lenni: Kultúrvilág blogunk arról számolt be, hogy Lenny Kravitz személyében újabb világsztár fog hazánkban koncertezni, továbbá azt is megtudhattunk, hogy nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a Budapest szívében található Szent István téri karácsonyi vásár az egyik legszebb Európában. Emellett betekintést nyerhettünk a Várkert Bazár decemberi programjaiba is, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvesebb időtöltést.

Filmszakadás blogunk is csupa jó hírrel szolgált: olvashattuk a legújabb Star Wars-mozi, Az utolsó Jedik remek kritikáját és az is kiderült még a héten, hogy Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről egy lépéssel közelebb került az Oscar-díjhoz.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46068/pics/lead_800x600.jpg
Belpolitika,FIDESZ,heti összefoglaló,külpolitika,Kultúra,Soros György,sport,Vona Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?