Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (december 18–24.)

Nem volt unalmas a hetünk, ami többek között a kizárólag Magyarországon ismert világsztároknak is köszönhető.

Nincs karácsony Botka-terv nélkül

Kinek, mit és miért üzent Szeged szocialista polgármestere, aki minapi nagyinterjújával megpörrentette a ventilátort? Úgy tűnik, van karácsony Kevin nélkül , de már nincs karácsony nagyot durranó Botka-interjú nélkül. Szeged tizenöt éve regnáló szocialista pártfőtitkára polgármestere pontosan egy évvel ezelőtt az azóta elhíresült 168 Óra-négyszemtköztiben próbálta meg levetkőzni a Vaci Laci-jelmezt, azzal, hogy „a francokat nem vállalja" a miniszterelnök-jelöltséget - persze csak feltételekkel.

Gyurcsány Ferencnek sok célja van, de elemzések szerint az elsődleges az, hogy az MSZP-t legyőzze. Miközben a szocialistáknál továbbra is élnek Botka-tervei. Közben meg "gigatüntetés" volt Budapesten – se. Mondjuk a Jobbiknak amúgy is van baja bőven, de ezekről még a a saját műsoraikban sem lehet beszélni. Közben új koalíció bontakozik ki: két Bernadett fogott össze, hogy hülyeségeket beszéljen. Gulyás Márton is talált magának új ellenséget, ez sem üt vissza.

Nagy Bandó tényleg a lovakat szereti...?

Képzeljék, mit hallottam egy dunántúli lovasfalu lótenyésztőjétől. Állítólag Nagy Bandó András, a rendszerváltás előtti idők pártállami engedéllyel rendelkező „ellenzéki humoristája" - akinek írásait most is csak az Iványi Gábor-féle igazolt Orbángyűlölők hajlandók megjelentetni, nyilván politikai (kampány) okokból és valószínűleg Soros-pénzből - ebbe a kis faluba jár lovakkal közösülni. Hihetetlen!

A héten nem nyughattak a lokális celebjeink sem. Az egész úgy kezdődött, hogy a zaklatási ügybe keveredett Havas Henriket kitették az ATV-ből, mint a macskát… Aztán előkerült Nagy Bandó András is, aki olyat mondott az említett csatornán, hogy attól még maga a kanális is elhatárolódott. No persze eddigre már túlvoltunk Schilling Árpád és Sárosdi Lilla magánszámán, ami nem is annyira undorító, mint amennyire elmebeteg. És ez a páros még Tibi atyát is kihozta a sodrából, ami azért nagy szó.

Sebastian Kurz új osztrák kancellár jó hetet futott. Először is volt egy érdekes mondata a befogadással kapcsolatban, aztán meg ezt bővebben is kifejtette. A tenegren túl Donald Trump pedig kiosztotta az éppen aktuális pofont Soros Györgynek és bandájának.

Amerikában nem csillapodik a zaklatási botrány: Sylvester Stallonét egy újabb nő vádolta meg. Amúgy épp mára jelent meg egy nyilatkozat Marylin Mansontól: "Az áldozatoknak inkább a rendőrséghez kellene fordulniuk, nem a médiához." Okos!

Kiderült mi érdekli igazán a magyarokat!

Nyilvánosságra hozta a Google, hogy miket kerestünk legtöbb alkalommal 2017-ben az interneten. A helyzet nem túl jó. Legtöbb alkalommal a "Black Friday" összetételt ütlegeltük be a keresőbe, vagyis leginkább a vásárlás volt érdekes. Ugyanakkor az "Eurovision" sűrű kereséséből az is kiderült, hogy Pápai Jocinak nagyon szurkoltunk ebben az esztendőben a nemzetközi dalversenyen.

Kiderült az is, hogy 2017-ben mit kerestünk legtöbb alkalommal a Google segítségével. Maradjunk annyiban, hogy a "Black Friday" azért nem a világ legérdekesebb eseménye volt.

A héten megemlékeztünk arról is, hogy épp 25 éve hunyt el az egyik legmocskosabb kommunista, Marosán György.

Hosszú Katinka érthetően elégedetten értékelte a rövidpályás úszó Európa-bajnokságot, amelyen hat aranyat szerzett – szépen zárta az évet. A Trollfoci pedig egy elképesztő átigazolási hírt kürtölt világgá – mondjuk ez nem jött be.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46343/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?