Blogolj!

Eljegyzéssel és gólyahírrel kezdődött az idei év a bulvárvilágban

Eljegyzéssel és gólyahírrel kezdődött az idei év a bulvárvilágban, de hogy vajon, hogyan folytatódott, az kiderül ebből a kis színes összefoglalóból.

JANUÁR

Eljegyzéssel és gólyahírrel kezdődött az idei év a bulvárvilágban. L.L. Junior, aki hét év után szakított gyermekei édesanyjával, megkérte a Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész Körtvélyessy Zsolt lányának, Kingának a kezét, aki igent mondott. A frigyből aztán nem lett semmi, mert év közben a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Január 4-én világra jött az ötvenéves szupersztár, Janet Jackson fia, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. A pici neve csak azért rendkívül érdekes, mert az a hír járta, Janet elhunyt testvére, a poplegenda Michael Jackson tiszteletére szeretné elnevezni.

A január azonban a kezdeti jó hírek ellenére, a szakítások és veszteségek hónapja lett: a Hajdú-Sarka házaspár a karácsonyt ugyan még együtt, de a szilveszter estét már külön töltötte, és januárban bejelentették, hogy házasságuk véget ért. Nádai Anikó, az RTL Klub műsorvezetője is szakított gyermeke apjával, a főrendező Kovács Dá­niellel, aki állítólag egy másik ismert nő mellett kereste a boldogságot. Képtelen volt ellenállni csinos, roppant fiatal kolléganőjének a koktélkirály, Lajsz András is, akit a telefonjában lévő levelezése buktatott le. András felesége dühében az éttermük hivatalos oldalán közzé is tette a szövegeket.

Tragikus hír érkezett a V’Moto-Rock zenészéről, Lerch Istvánról is, aki súlyos agyvérzést kapott, aztán váratlanul elhunyt Klapka György, majd az ismert színész, Tahi-Tóth Lászlót életmentő agyműtéten esett át. A Dolly Roll gitárosa, Kékes Zoltán másfél évig küzdött a gyilkos kórral, de januárban feladta a harcot. Hónap végén azért ismét örülhettünk: Joshi Bharat megmentette 26 év után válságba került házasságát, Fejős Éva 49 évesen életet adott kislányának, és az ismert dj, Lofti Begi is bejelentette, hogy kislánya nemsokára ikertesókat kap.

 

FEBRUÁR

A bébibumm februárban folytatódott: Beyoncé az Instagramon közölte, hogy ikrekkel várandós, megszületett Palya Bea kislánya, és Polyák Lilla színésznő bejelentette, hogy közös gyermeket tervez a nála 16 évvel fiatalabb párjával, Gömöri András Mátéval.

Az Oszter családban nem volt ilyen idilli a helyzet: Oszter Sándor összerúgta a lányával a port. Alexa azért borult ki, mert szerinte szüleinek nem tetszenek az életével kapcsolatos döntései. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész az unokájával Axelóval régen nem találkozott már, ahogy a lányával is ritkán fut össze, mivel Alexa a szerelmével – Popovics Tamás egykori bokszolóval – Székesfehérvárra költözött. A legkeményebb pszichológusra, Csernus Imrére újra rátalált a szerelem: a borászattal is foglalkozó doki megismerkedett egy sommelier hölggyel, akivel összekötötte életét. Februárban megismertük a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csilla nevét is, aki volt reality-sztár, a TV2-n egy vetélkedő nyertese, de mindenkinek arról sikerült megjegyeznie, hogy az Alföld Tv Púder című műsorában lerusnyázta nőtársait. A legnagyobb bréking akkor robbant, amikor Hajdú Péter, a válófélben lévő műsorvezető megmutatta barátnőjét, de ezt a hírt elmosta egy egész évre szóló büszkeség: Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje Oscar-díjat nyert Los Angelesben. Steven Spielberg vágója egyébként évekkel ezelőtt megjósolta neki a világsikert.

 

MÁRCIUS

Balhéval indult a március: Demcsák Zsuzsa még a Mokka műsorvezetője volt, és macskakörmeit műsorvezető társán, Istenes Lászlón próbálgatta. Istenesnek más volt a véleménye arról, hogy mikor menjen vissza dolgozni egy anyuka. Zsuzsánál ettől elpattant egy húr, kifelé tekingetett a szerkesztőkre, a szemét forgatta, és mélységesen felháborodott. Demcsák és Istenes között egész reggel nőtt a feszültség, ami főként Zsuzsa arckifejezésén, beszédmodorán volt érezhető.

Demcsák Zsuzsa és Istenes László / Fotó: TV2

A televíziós reklámok viszont új sztárt ünnepeltek: megszületett Kasszás Erzsi, aki Balázs Andrea színésznő alakításának köszönhetően vitathatatlanul 2017 cool figurája lett a bulvárfronton. Hujber Feri is megkezdte egy éven át tartó ámokfutását a közösségi oldalán, majd a Mokkában arról beszélt, hogy a világ tévedésben van, mert Jézust nem feszítették meg a kereszten. Azt állította, hogy Jézus színész volt, nem ő halt meg a kereszten, hanem egy tízéves gyerek, és az csak baleset volt. Feri erről később már nem akart beszélni, de azt cáfolja, hogy vele valami baj lenne.

Szinetár Dóra is gólyahírt jelentett, 20 éves fia és 10 éves kislánya mellé érkezett a kistesó.

Folyt. köv.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46390/pics/lead_800x600.png
2017,Bulvár,év végi összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?