Blogolj!

A második negyedév is tartogatott meglepetéseket a bulvárvilágban

Jól kezdődött a tavaszi szezon a Presser–Adamis szerzőpárosnak. Aztán volt még lánykérés, válás, áprilisi tréfa és megannyi pletykálkodás a második negyedév nagy bulvárforgatagában.

Április

Jól kezdődött a tavaszi szezon a Presser–Adamis szerzőpárosnak. Az amerikai rapper Kanye West peren kívüli megállapodást kötött velük, mivel ők jogosulatlannak vélték a Gyöngyhajú lány felhasználását a New Slaves című dal végén. A New York Post arról számolt be, hogy Westnek eredetileg két és fél millió dollárt kellett volna kifizetnie, ám végül a megállapodás ennek a töredékéről szólt. Presserék nem kívánták nyilvánosságra hozni az összeget, de a pesti pletyka 100 ezer dollárról (azaz 29 millió forintról) beszél, aminek a fele elvileg a felvétel jogtulajdonosáé, a Hungaroton Recordsé, a másik felét pedig két részre osztják: az egyik fél megy a két szerzőnek, a másik fél pedig a zenekar (akkori) tagjainak, illetve jogutódjaiknak.

A színházbarátok is örülhettek, hiszen agyműtétje után visszatér a színpadra Tahi Tóth László. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész januárban, a József Attila Színház színpadán lett rosszul. A Hattyúdal című darabot játszotta társaival, amikor szédülni kezdett és szörnyű fejfájás tört rá. Minden erejét összeszedve befejezte a darabot, de utána mentő vitte el. Tahi Tóthon hetekkel később agyműtétet is végrehajtottak.

Az év leánykérése vitathatatlanul Kasza Tibi nevéhez kötődik: eddig még soha nem fordult elő a magyar televíziózás történetében, hogy élő adásban, a műsorban kérjék meg egy lány kezét. Az egész stúdió megkönnyezte, amikor Kasza elénekelte az Akarod-e, mondd című romantikus dalt, majd A Nagy Duett hatalmas kivetítőin megjelent a felirat: „Manker, hozzám jössz?” Kasza Tibor kedvese – polgári nevén Andrea – őszintén meglepődött, fogalma sem volt arról, mit tervez a vőlegénye. Felszaladt a színpadra, ahol az énekes letérdelt elé, és felé nyújtotta a gyűrűt. Mindketten sírtak, miközben rózsaszín szívecske-konfettieső hullott rájuk.

Az áprilisi tréfa a hónap végére esett, amikor átadták a Budapesti Operettszínház új játszóhelyét, a Kálmán Imre Teát­rumot. A vendégek között ott volt Medveczky Ilona is, aki fekete zakója alatt egy átlátszó bodyt viselt, melltartó nélkül. Ezt egy adott pillanatban egészen jól lehetett látni, mikor elmozdult a zakója a táncosnőnek. A véletlen villantásra figyelmeztették a művésznőt, aki úgy megsértődött, hogy azonnal elhagyta a rendezvényt.

 

Május

Amire az egész világ várt, megtörtént: Brad Pitt elárulta, miért válnak Jolie-val. Egészen megdöbbentő, de végtelenül egyszerű magyarázatot adott a GQ magazinnak: az ital vert éket kettejük közéjük. Olyan sokat piált, hogy azt Jolie már nem tudta elviselni. – Megnyertem a főnyereményt, és én mégis elherdáltam – mondta őszintén az interjúban, ahol azt is elárulta, amikor Jolie a gyerekekkel elköltözött tőle, az olyan volt mint a halál.

Magyarországon eközben elindult a Házasság első látásra című műsor, amelyben vadidegen fiatalok mondták ki egymásnak a boldogító igent. A párokat szakemberek választották, és érdekes emberkísérletbe fogtak az RTL Klubon. Már nem számít spoilernek, ha eláruljuk: egyik kapcsolat sem működött kamerán kívül. Demcsák Zsuzsa otthagyta a Mokkát és a TV2-t is. Távozását azzal indokolta, hogy nagyobb szerepet vállal a családi vállalkozásban. Egy másik műsorvezető, a Fem3 Café arca, Czippán Anett élő adásában osztotta meg a jó hírt: másodszor is anyai örömök elé néz. Anettnek egyébként már az év elején megjósolták a gyermekáldást egy adásban. Az interneten is hasított egy sztár várandósságának a híre, de Király Linda Los Angelesből cáfolta a babavárást.

 

Június

Debóra és Cooky / Fotó: tory magazin, Olajos Piroska

Elváltak az útjai a francia rádiós műsorvezetőnek, Cookynak és feleségének, de A Nagy Duett zsűritagja nem sokáig bánkódott: fiatal barátnőjét azonnal felvállalta, miután a HOT! Magazin egyik olvasója kiszúrta, hogy csókolóztak a show forgatásának szünetében.

A levegő nem csak a friss párok között izzott. A Korda-Balázs házaspár 35. házassági évfordulójukon elárulta: a 78 éves énekes nem szorul ajzószerek, tabletták beszedésére, hogy férfiként helytálljon. - Én vagyok Gyuri Viagrája - tette hozzá elégedetten Balázs Klári.

A színházi világból viszont borzalmas hírek érkeztek. Amiről addig mindenki csak suttogva mert beszélni, bebizonyosodott: Szilágyi Istvánt és szobrász feleségét, Jolánt bántalmazza a fiuk, Péter. A férfit rács mögé dugták. A színész sokáig tagadta a családon belüli erőszakot. A Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló 79 éves Szilágyi a kórházban kötött ki egy verés után. Több bordája eltört, szeme alatt pedig két monokli éktelenkedett. – Nem csinált a fiam semmi rosszat. Csak egy kicsit ideges volt. Nem szokott inni, most egy kicsit berúgott – mondta el fia védelmében a saját álláspontját a Borsnak Szilágyi. – Az építkezésen vesztünk össze. Hamarosan házasodik, szerettem volna nekik itt a házhoz építeni egy külön részt. De nem jól csináltam, sajnálom… A verekedésre nem emlékszem, csak megtörtént – hajtotta le a fejét az idős férfi, akit mentő vitt kórházba az ütlegelés után. Az orvos hivatalból tett feljelentést Péter ellen, akit bilincsben vittek el a rendőrök.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46434/pics/lead_800x600.jpg
2017,Bulvár,év végi összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?