Blogolj!

Az uborkaszezonban sem volt csend a bulvárvilágban

Az uborkaszezonban is hallattak magukról a sztárok. Újabb kisbabát ismerhettünk meg, berobbant az idei év legnagyobb slágere és még rengeteg minden történt ebben az időszakban.

Július

Bárdosi Sándor és Ildi második gyermeke, az akkor egy hónapos kis Maja

Az uborkaszezonban is hallattak magukról a sztárok. Megmutatta újszülött babájukat Bárdosi Sanyi és párja. A kis Maja egy hónaposan a Mokkában debütált. A zenei fronton vitathatatlanul tarolt az idei nyár legnagyobb slágerére, a Despacito. Nem volt olyan szórakozóhely vagy rádióadó, ahol ne ez szólt volna, és talán soha annyi feldolgozás nem készült még, mint Luis Fonsi slágeréből. Fantasztikus hírt jelentett be Szabó Zsófi: télen érkezik a gólya! A színésznő úgy tudta, hogy inzulinrezisztenciája és endiometriózisa miatt minimális az esélye annak, hogy teherbe essen. Már-már a lombikprogram mellett tették le a voksukat, amikor megtörtént a csoda, azóta pedig megszületett a kisfiuk.

 

Augusztus

Pink a Szigeten / Fotó: Fotó: Rockstar Photographers

A 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján a Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink volt a sztárfellépő, és olyan show-t nyomott le, hogy a mai napig emlegetik azok, akik kint voltak. A 37 éves énekesnőről köztudott, hogy családja nélkül tapodtat sem tesz, így egyáltalán nem meglepő, hogy kislányát, Willow-t, és decemberben született kisfiát, Jamesont is magával hozta az öreg kontinensre. Az Instagramon megosztott képek sze­rint férje és ál­landóan szol­gálatot tel­jesítő két da­dusuk mellett Pink stábjának többi tagjai is kivették a részüket a turnés gyereknevelésből. Van olyan kép, amelyiken Willow ép­pen az egyik táncossal nyújt, miközben a koncertre próbáltak. Az énekesnő az egyik fotó mellé ki is posztolta, hogy a kis Willow talán épp Budapesten veszti majd el az első tejfogát, ami az induláskor már erősen mozgott. Robbie Williams egy kisebb településnyi stábbal jött Budapestre koncertezni a Groupama Arénában. Az öltözőket is a világsztár csapata rendezte be, a150 fős utazó stábja 160 asztalt, 250 széket, 53 irodaszéket és 9 kanapét kért a zavartalan munkavégzéshez. Ehhez kértek még közel 250 helyi segítőt, három darut, egy kosaras emelőt, 14 targoncát és két platós teherautót a színpad építéséhez. Újabb viharfelhők gyülekeztek Hujber Feri feje felett. A HOT! magazin írta meg, hogy a balhés színészre felesége, Cynthia hívta ki a rendőröket. Azt nem lehet tudni, mire kényszerítette a feleségét, de azt igen, hogy nyomozás indult. Információnk szerint a rendőrségi eljárás során a zsaruk a gyámhivatalt is értesítették, mert feltehetően úgy ítélték meg, hogy a családi perpatvar két kiskorú gyermekük életére is hatással volt. Aztán az ügy hatalmas fordulatot vett: hirtelen kábítószer birtoklásáról lett szó.

Ashton Kutcher és Mila Kunis heteken keresztül Magyarországon forgatott, megfordultak a város számos pontján, szurkoltak a vized vb-n, buliztak a Szigeten is. Közben az is kiderült, hogy Kutcher kislánya egy budapesti, nyolcadik kerületi nemzetközi óvodába járt, amíg a szülők a munkájukat végezték. A jozsefvaros.hu beszámolója szerint idősebb gyerekük, Wyatt Isabelle ez idő alatt a Tisztviselőtelepen található nemzetközi óvodába járt. A színészházaspár a Villám utcában található The English Garden Nursery and Pre-Schoolba íratta be lányát, és a beszámoló szerint maradéktalanul elégedettek voltak. Kutcher és Kunis állítólag napi rendszerességgel fordultak meg a Józsefvárosban, és bár előzetesen azt hallották, hogy a kerületet jobb elkerülni, és nagyon jó véleménnyel volt a kerület általuk megismert részeiről.

Szeptember

Fejős Éva / Fotó: RTL Klub

Válságba került Fejős Éva házassága. A kisgyermekes írónő férje a Borsnak megerősítette, kapcsolatuk megromlott. – Éva egy hétvégén egy vidéki rendezvényre volt hivatalos. Vitte magával a kislányát és a bébiszitterét is. Hogy mi történhetett a Balaton partján, arról csak pletykák keringenek, ami azonban biztosnak tűnik, miután Éva visszatért a fővárosba, a férje kiadta az útját. Állítólag tizenöt percet ka­pott tőle, hogy összeszedje a holmijait és elköltözzön – közölte a Borssal egy neve elhallgatását kérő informátor.

Egy másik házasság végére is pont került, Takáts Tamás elvált feleségétől, de a bíróság neki ítélte a kislányát. A hónap bulvárkirálynője Demcsák Zsuzsa lett, aki az ATV-n villámgyors karriert futott be. Tündöklése és letiltása egy hét alatt lezajlott. Olyan interjút tett le az asztalra az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral, amit egy darabig nem tudunk elfelejteni. Meglehetősen érdekes, váratlan kérdéseket szegezett Szanyinak. Elmélkedett a demokráciáról, nemzetközi helyzetről, Szanyi Tibor munkájáról és becenevéről. A szürreális beszélgetést kevés alvással magyarázta. A csatornánál először felfüggesztették, majd vizsgálatot indítottak, de ő nem várta meg a kirúgását, előbb felmondott.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46444/pics/lead_800x600.jpg
2017,Bulvár,év végi összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?