Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 1–7.)

Erősen indult az év első hete, mivel Havas Henrik és Kálmán Olga gyakorlatilag kivégezték magukat. Tibi atya szerint Havas ahelyett, hogy tisztázta volna az őt ért vádakat Kálmán Olga műsorában, igazi pökhendi suttyóként mucikázta a műsorvezetőnőt. A Bádog blog is írt az érintettek csodálatos szerepléséről, és megállapította, hogy ebből a két moral insanityből bármelyik hazudhat, de most mégis inkább Havasra tippelt. A Görbe Tükör szerint Havas Henrik jött, látott, nem töltött, csak lőtt, és padlóra küldte az Egyenesent. 

A héten nagyot ment Havas és Kálmán

Szerencsére azért a teljesen megbukott Havas Henriken kívül is történtek még dolgok. Bayer Zsolt egy levelet kapott, amiből kiderült, a fehér, európai ember piros lapot kapott. Ha már migráció, akkor a mögöttünk hagyott szilveszter sem múlt el szexuális zaklatás nélkül

A héten az 1990-es évek megbukott figurái ismételten előmásztak, és rögtön kormányt szeretnének buktatni. Bokros Lajosnak pedig a héten végképp elment az esze, vagy szimplán csak hazudik. Konrád György is hallatott magáról, bár egy magát értelmiséginek tartó embernek nem beszélhet ilyeneket, persze úgy könnyű, ha a teljes balliberális médiaelit falaz neki.  

Nagyon durva dolgot mondott Konrád, de legalább a balliberálisok falaznak neki

A Tűzfalcsoport a héten is beszámolt Soros György és csapata viselt dolgairól. Csontos Csaba, a Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivőjéről kiderült, vagy hazudik, vagy ami még rosszabb, drámaian felkészületlen. Beszámoltak Soros kanadai tevékenységéről is. 

Ez a tuti blogunk írta meg, hogy Lewis Hamilton a Forma-1 négyszeres világbajnoka nem mondott semmi extrát, csak annyit, hogy a fiúk nem viselnek lányruhát. Égbekiáltó botrány lett belőle. A Trollfoci pedig beszámolt a tavalyi év sportsikereiről. 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/46876/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?